Julegave shopping

Heihei ♥

Idag har dagen gått veldig fort egentlig, vi hadde lang skoledag der vi bare skulle jobbe med oppgaver som skal være ferdig før jul, også var jeg i butikken idag og handlet inn masse digg til klassen for alle pante pengene våre! Etter skolen så var jeg i byen med Sofia og Enya, og jeg kjøpte ferdig venninne gavene og tittet litt på andre gaver. Skal handle ferdig i morgen. Kjolen jeg har lagetMarie og Marcus, og Marcus har på seg den kule skjorten han har laget selv!

MartheOperasjon "Bamse", haha de kommer til å være mega store når vi kommer på skolen i morgen!Nå må jeg bare jobbe på med skolearbeid, holder på med den nest siste oppgaven nå. Det er heldigvis ferie i morgen, gleder meg sykt til det, det blir så digg å slappe av helt til neste år!

Er du ferdig med julegave shoppingen? Hva syns du om bildene? 

3 kommentarer

ginia<3

19.12.2012 kl.21:47

Så fine bilder! Guud så nydelig design og header du har nå!:D

Rebecca Høyland Andersen

20.12.2012 kl.13:48

koselig! kjempe fine bilder :)

Synne - fashion.photo.love.

20.12.2012 kl.14:06

så fine bilder! :)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits