Mine Nyttårsforsetter

Heihei ♥

Idag er det nyttårsaften, som betyr et nytt år i natt! Som vanlig så har jeg noen nyttårsforsetter til 2013, jeg håper jeg klarer å oppfylle alle sammen. Her er mine nyttårsforsetter.

1. Sløse bort mindre penger på mat på skolen. Jeg kjøper noe nesten hver dag, og det skal jeg slutte med. Det er jo bare mat, bortkastede penger når jeg har med meg mat allerede.

2. Bli flinkere til å trene, og bli helt fornøyd med meg selv. Jeg har alltid tenkt at jeg må jogge mer, men jeg skal heller starte med mer styrketrening slik at jeg får mer muskler. 


3. Klippe av meg håret mitt. Haha, denne er jeg veldig usikker på. Jeg har skikkelig lyst til å klippe håret mitt til skuldrene, men jeg er også så glad i det lange håret og vil ha enda lengre. Så jeg får se hva jeg bestemmer meg for etterhvert.

4. Få gjort enda mer ut av livet mitt i år. Jeg blir jo også endelig 18 år om under to måneder, og da har jeg jo flere muligheter. 

Jeg har ikke så mange nyttårsforsett, men det er bedre å ha få og klare alle, enn alt for mange som jeg ikke vil klare i det hele tatt.

Tror du at jeg kan klare mine nyttårsforsett? Tror du at du vil nå dine?

3 kommentarer

emeng

31.12.2012 kl.16:57

Så sant med det med å ha færre nyttårsforsett som du kan klare i stedet for å ha mange man ikke kan klare :-) Fine nyttårsforsetter! :-)

Joakim Eide

31.12.2012 kl.17:56

Går helt sikkert bra med de! Godt nytt år :)

Henrik Sortland

31.12.2012 kl.19:10

Fine nyttårsforsett!Dette klarer du;)

Håper du får en super kveld og et supert nyttår<3
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits