Ukens Spørsmål #9

Heihei ♥ Nå tenkte jeg å svare på ukens spørsmål, eller de spørsmålene som har kommet inn siden det ble nytt år! Svarer også noen ganger i kommentarfeltet, men er ikke alltid like flink til det, så samler alle spørsmålene her også, det kan jo være flere som lurer på det samme.

Hvor redigerer du bildene dine og headerne? Jeg redigerer dem i Photoshop CS5.

Lager du gratis design? Ja det gjør jeg, de kan dere finne HER. Hvis dere vil bestille deres egent design så trykk på menyen der det står "DESIGN", det står all info dere trenger å vite der.

hvor er genseren fra? Den er fra Zara, men jeg fikk den til jul 2011, så tror neppe de har den lengre.Vet du når det kommer ut nye episoder av Pretty Little Liars? De kommer ut (for oss i norge) hver onsdag nå, så det har allerede kommet en episode forrige uke og en idag. Dette gjelder om du ser episodene fra nettet altså.

Lurer forresten på hvor du ser seriene dine? :) Jeg ser dem ikke på noen side, men hvis dere vil se dem på nett så kan dere se dem HER. Hvis ikke så funker thepiratebay.se og netflix? også bra!

Hvor er lua fra? Den er fra en sports butikk på Nordbyen, merket er Sweet og den kan man bestille på yunkjard.com eller noe også. Bare google it.


Hvem er han med det blonde håret? Det er Christoffer, kjæresten til Sofia (søsteren min).HVOR ER DEN GENSEREN FRA?! Den er fra Monki.
Har Sofia blogg? Ja det har hun, den heter soffas.blogg.no

Hvor mange lesere har du? Det varierer jo selvfølgelig, men mellom 250-420, i det siste har det vært mest 260-320.

kan du vise bilde av tvillingen til Sofie? SofiA* Haha, alle sier Sofie, det er Sofia! Ja, her er et bilde av han, Didrik min brushis.


Bilde fra sommeren tror jeg.

Lurer du på noe til neste gang? 

6 kommentarer

Ida Tonning

16.01.2013 kl.18:25

Fine svar. Så fine søsken du har!

Hvor lenge har du blogget, og hva liker du best med å blogge? :)

Winky

16.01.2013 kl.18:26

bra svart :-)
bra svart :)

hva er den fineste kommentaren du har fått?

Charlotte Helgesen

16.01.2013 kl.21:02

Fine svar :-)

Hvilke blogger leser du?

Victoriaa

17.01.2013 kl.16:25

Hvordan fikser du øyenbrynene og hvilken øyenbryns blyant/pen bruker du?

Kan du legge ut bilde av den?

Du har drit fine øyenbryn! <3

<3 Kristine.

19.01.2013 kl.04:18

Åh herre de var like og fine spørsmål ! ;D

Har noen spørsmål jeg lurer på og håper på svar siden jeg digger bloggen din. Men jeg lurte på om du bor i Fredrikstad og om du kan si litt om byen og om det er lett og få venner og sånn ? ;D

Håper virkelig du svarer på spørsmålet mitt, takk isåfall ;D
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits