Ukens Spørsmål #10

Heihei ♥

Nå har jeg nettopp stått opp, jeg sovnet nemlig på sengen etter at jeg hadde sett på film, men jeg sov bare i en time. Det blir mye soving når man er syk desverre, og heller ikke verdens beste blogging, men jeg prøver i det minste. Filmen jeg så på istad heter Step Up revolution, og den vil jeg anbefale dere alle å se! Den var kjempe fin. Over til ukens spørsmål. 

jeg har lurt på om du har en blå genser fra Gina med USA flagget på brystet ? Som du vill selge ? Jeg har det, men selger den desverre ikke ;)Hva heter sangen?
Gabrielle Aplin - liar and the lighter (den jeg har med i bedtime routine)

burde jeg begynne med sminke? synes kanskje jeg trenger litt til øynene, men det er bare 2 andre jenter i klassen som bruker det, og som sagt er jeg bare 12 så....er det tidlig? Ja det er tidlig, vent noen år syns jeg. Du burde heller starte med sminke når du syns det er mer naturlig, og ikke bare fordi du "burde" det. Og hvis du skal starte i det små så kan du starte med å bare bruke mascara, men for all del ikke hopp rett i brunkrem og masse sminke som ødelegger den fine huden din når du er så ung. 

hva heter kamera og linsen du bruker? Jeg har canon eos 600d med 18-55mm, og 50 mm 1.4 linsen. Jeg bruker 50 mm linsen mest, og det er den linsen som gjør alle bildene mine på bloggen bra. 

Hvor er den rosa kukoppen fra? :) Den er fra nille faktisk, men kjøpte den for lenge siden!Har noen spørsmål jeg lurer på og håper på svar siden jeg digger bloggen din. Men jeg lurte på om du bor i Fredrikstad og om du kan si litt om byen og om det er lett og få venner og sånn ? ;D Ja jeg bor i Fredrikstad. Vet ikke hva jeg skal si om byen jeg, vi har shoppingsentre, cafeer, kino, nattklubber osv. Og ja jeg vil vel si det er lett å få venner, hvertfall når man går på skole og blir kjent med masse folk der. 

Hvordan fikser du øyenbrynene og hvilken øyenbryns blyant/pen bruker du? Jeg tegner bare på øyenbrynene mine med en lys-brun øyenbryns blyant. Jeg har testet ut fire forskjellige merker nå, og akkurat nå så har jeg isadora blyanten. Jeg har også brukt gosh, kick og h&m før, der gosh helt klart er den beste, men den er utsolgt av min farge overalt nå :(

Kan du legge ut bilde av den? Orker ikke å gå og finne den og ta bilde av den, haha litt lat burde man få lov til å være når man er syk! Men den ser bare ut som en vanlig blyant bare med en kost på enden, den kan kjøpes på vita så det er bare å spørre etter øyenbryns blyant der. 

Hvem er Steffen? Steffen er FETTEREN min. Og vi er like gamle så vi har mye til felles og er gode venner. 


Har du eller søskene dine gått på teater?? Ja, vi har gått på teater alle sammen! Vi gikk der sammen for noen år siden. 

Hvilke blogger leser du? Jeg leser krisssy, soffas, wossa, andreabadendyck, voe, bianca, mathildewh, auroramohn, matholck, annijor osv. 

hva er den fineste kommentaren du har fått? Det vet jeg ikke, har fått så utrolig mange fine kommentarer av dere søte lesere! ♥

Hvor lenge har du blogget, og hva liker du best med å blogge? :) Jeg tror bloggen min ble laget i 2009, men da blogget jeg helt forferdelig så vil helst glemme den tiden, haha. Det beste med bloggingen er at jeg har mulighet til å dele hva jeg vil med dere av bilder og meninger, og få masse fine tilbakemeldinger av dere! 

Er du og Sofia tvillinger ? ;) For 19047304932324. gang - nei. Sofia har en annen tvilling som er Didrik, og de to er da småsøsknene mine. Hva syns du om svarene? Noe du lurer på til neste gang? 

10 kommentarer

Sdfoto

22.01.2013 kl.20:47

bra svar! :-)

Silja Emilie

22.01.2013 kl.20:56

veldig bra svart! :-)

May-Teresa

22.01.2013 kl.20:56

bra svart!

emeng

22.01.2013 kl.21:02

kjempefine svar du kom med!

når startet du å bruke sminke?

Kine Nygård

22.01.2013 kl.21:05

bra svar! :-)

- Hvilke hudsminke bruker du? du har så sykt fin hud!

Supermuminheels: LINDA JOHNSEN

22.01.2013 kl.22:45

så fin genser på øverste bildet
bra svart :)

♠Tuva

24.01.2013 kl.13:01

fine svar!

24.01.2013 kl.22:39

Fine svar <3

Hvilken sang/melodi bruker du i "introen" din?

Celine<3

02.02.2013 kl.09:26

Hvordan laster du ned tv-serier? Kan du vise det på video en gang?
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits