Ukens Spørsmål #11

Heihei ♥

Nå har jeg nok en gang samlet alle spørsmålene jeg får på bloggen til et innlegg. Jeg får veldig ofte de samme spørsmålene om og om igjen, så det hadde det vært fint om dere leser de gamle ukens spørsmål før dere spør om noe. Her er svarene på ukens spørsmål. 

Når startet du å bruke sminke? Jeg startet med sminke i 8. klasse ca, men jeg brukte bare mascara først. Da hadde jeg heller ingen kviser (som jeg egentlig aldri har fått noe av uansett), så jeg trengte ikke akkurat å starte med masse foundation osv. 

Hvilke hudsminke bruker du? du har så sykt fin hud! Tusen takk! Jeg bruker ikke noe spesielt, bare solpudder fra isadora og blush fra mac. Innimellom bruker jeg også en skikkelig god krem på tørr hud, men den vet jeg ikke hvor er fra.Hvilken sang/meldodi bruker du i "introen" din? Det er en melodi som ligger på imovie fra før av, så jeg aner ikke hva den heter. 

Hvordan laster du ned tv-serier? Kan du vise det på video en gang? Du kan laste dem ned HER. Jeg vet ikke om jeg har lyst til å lage en video ut av det siden det ikke egentlig er lovlig, men jeg kan heller forklare dere hvordan dere KAN gjøre det. 

Jeg skal skaffe meg en macbook pro. Men jeg bare lurer på, har du 13 eller 15 tommer? Jeg har 13 tommer, og den er helt perfekt! Jeg har prøvd 15 flere ganger, og jeg syns den er alt for stor.Hvor ser du tv-seriene dine? Kan du legge ut en link? HER og HER.

Kan man se tv-seriene på nett? Alle de tv-seriene jeg anbefalte i videoen kan man se på nett ja, og alle går også tv, men jeg vet ikke når for jeg ser bare på nett. 

Kan du legge ut bilde av matpakkene dine? Sliter veldig med å komme på ting å ha med i matpakke på skolen!:) Jeg får nok aldri tid til å ta bilde av matpakkene mine, men jeg kan heller lage et innlegg med tips til matpakker? Hvis dere er interesserte så skal jeg lage det en dag! 

Har Sofia så mye krøller naturlig? Ja, hun har helt sinnsykt mye krøller, mer enn meg. Vi retter begge to håret nesten hver dag. Hva heter sangen du brukte i bakgrunnen? Zara Larsson, Uncover. 

Jeg likte buksen din veldig godt. Hvor er den fra? Takk, den er fra H&M! 

Fine bilder! Hvor redigerer du dem og hvordan får du sånne fugler på bildet? Jeg redigerer alltid bildene mine i photoshop cs5, men for å få slike fugler så redigerer jeg dem HER.

Hvem er Marcus? Marcus en kompis som går i klassen min. Jeg gikk også i klasse med han hele barneskolen, også går han nå da på samme linjen som meg. 


Bildet fra moteshowet

Hvor er det du kjøper alle dei kule klærne dine? Jeg kjøper klærne mine for det meste på H&M, Zara, Bik Bok, Gina Tricot, Monki, Weekday, Cubus og Carlings. 

Hvordan får du sånne bilder? (Bilder i bevegelighet) Bare søk på google "make gif pictures" f. eks, så kommer det opp masse nettsider der du kan lage slike bilder.

Hvilket program redigerer du i? Jeg redigerer videoene mine i imovie.

Kan du lage en video å vise? Ja når jeg har tid, har masse andre videoer å lage og redigere ferdig først. 

Skjerfet var kjempe fint! Hvor er det fra? Takk, det er fra Bik Bok. Hva syns du om svarene? Noe du lurer på til neste gang?  

5 kommentarer
gode svar!

Frida Ileby Andersen

07.02.2013 kl.18:45

gode svar! :)

Amalie ♥

07.02.2013 kl.18:51

Bra svart :)

May-Teresa

07.02.2013 kl.19:06

bra svart :-)

oneblogoneworld by Ida

07.02.2013 kl.19:11

Bra svart :-)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits