Lederseminaret

Heihei ♥

Som sagt så var jeg på lederseminar fra onsdag til torsdag, i Ed i Sverige. Vi sov på hotell-hytter, men tilbringte mye tid på selve hotellet. Vi hadde masse kurs, konkurranser og sosiale ting. Vi lærte mye nyttig, og samtidig så hadde vi det veldig gøy! På onsdag kveld så ble det disco bowling (som dere kan se bilder fra i innlegget under), også senere så spilte vi poker, pandoras eske og bare koste oss. Jeg tok litt bilder fra kvelden, og det ble veldig mange tullebilder. 


Meg... Sindre, Marcin og Rebecca


Eivind


Sindre


Marcin


Meg og Sindre
Sindre og Marcin
Elise, Gjertrud og Marie


Christoffer og Rebecca


Eivind


Henning, Andreas og Ali


Elise, Gjertrud, Marie, Henning, Andreas og Ali


Eiving, Ernestas, Christoffer, Rebecca, EliseIkke så veldig serriøse bilder, haha, men så skal ikke ledere være serriøse heller da.. (Ironi) Det kan hende at jeg legger ut flere bilder senere hvis de lederne legger ut bildene på facebook snart. Også forresten dere, t.g.i.f show blir utsatt til søndag? eller noe, for Sofia er ikke hjemme og jeg har ikke vært hjemme de siste dagene, så da må vi nok filme i morgen. 

Har du vært med på noe lignende før? Hva syns du om bildene? 

5 kommentarer
koselig!
koselig!

oneblogoneworld by Ida

08.02.2013 kl.21:36

Så morsomt ut :-)

Helene Magnussen

13.02.2013 kl.20:08

nei, men hørtes gøy ut! masse fine bilder :D
Ser koselig ut!
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits