Ukens Spørsmål #12

Heihei ♥

Nå har jeg nettopp sett på film og kost meg med mamma, vi så silver linings playbook og this means war, bra filmer begge to. Har sett den sistnevnte flere ganger, og jeg digger den! Her kommer svar på ukens spørsmål, hender noen ganger at jeg svarer dere direkte i kommentarfeltet, men det kan være flere som lurer på det samme så slenger inn alle spørsmålene. 

Kan du lage header til meg? Til alle som vil ha header, trykk på der det står DESIGN på menyen under headeren, der står all info om bestilling. Det er gratis, men jeg gidder ikke å kontakte dere for at jeg skal lage header for dere, dere må kontakte meg på mail. Har så mange bestillinger (idag har jeg 15), så de som ikke sender meg mail, driter jeg bokstavelig i. Har nok å gjøre :) 

Har du klipt deg, eller er det bare fordi du har litt krøller? Har klipt meg for ikke så lenge siden, men når håret mitt er krøllete (naturlig) blir det jo også mye kortere.

Hvis en hadde anbefalt og linket deg på bloggen sin, hadde du linket tilbake til den da? Ja hvorfor ikke? Jeg liker å "gi" noe tilbake, så om dere anbefaler meg på bloggen deres så si gjerne ifra i kommentarfeltet, liker også å lese det dere skriver om bloggen min, uansett hva det skulle være!

hvor har du kjøpt den toppen sykt kul:) også lurer jeg på om du er imot pels? Takk, korsettet er fra lindex! Men en stund siden jeg kjøpte det nå, også er den egentlig litt for liten, koppene er litt små. Og er litt midt i mellom i den saken der. Jeg har noe ekte pels på en vinterjakke, men som jeg ikke bruker såå mye. Jeg er ikke sånn som kjøper pelsplagg, men jeg spyr ikke akkurat av å bruke det. Har ærligtalt ikke så mye å si mot akkurat det, men liker ikke at noen dyr blir torturert bare for pelsen. 


Hvor lang tid tar det å få gjort det (lage header til dere)? Hvis jeg først lager en header så tar det kanskje ikke mer enn 10-15 minutter, avhengig av hvor dårlige bildene er. Det tar alltid lengre tid med bilder som har dårlig oppløsning osv, for det er mye enklere å markere og klippe ut tydelige bilder som er tatt ute i fint lys. Men så jobber jeg ikke med headere hver dag, jeg sitter heller ikke å sjekker mailen min anhvert sekund så dere må slutte å mase så insane mye når dere skal ha header. Dere betaler ingenting for det, så da har dere ingenting å klage over. Men jeg pleier å sette meg ned og lage 15 headere så jeg blir ferdig med dagens bestilling, og så går det kanskje en uke og jeg har enda 15 til å lage. Skal gjøre akkurat det nå etterpå. 

Hvilket program redigerer du headere?? I photoshop cs5.

Hvor redigerte du disse bildene? Bildene fra "I want this in my closet" innleggene, de er laget i polyvore.com?

Kan du lage design til meg? Ja men det koster 100 kr, send meg mail.

Hvor er den bakken? Kvitfjell

Jeg lurte på hva heter sangen dere har i introen? som i forrige sesong var det goodtime, men hva heter den nye? Den heter troublemaker tror jeg

Åå, hvor er genseren fra? - Veldig søt genser, hvor er den fra? Den til venstre er fra Zara, den til høyre er fra Gina Tricot. 


 Hva syns du om svarene? Noe du lurer på til neste gang? 

12 kommentarer

Anniken Moen

02.03.2013 kl.23:51

bra svart!

Vian

03.03.2013 kl.00:21

Hej fin blogg du har! Besök gärna min blogg, hoppas du gillar den :D

Victoria!

03.03.2013 kl.10:17

Brae svar! :-))

oneblogoneworld by Ida

03.03.2013 kl.11:10

Bra svart :-)

emmamarie

03.03.2013 kl.12:10

Kjempefine svar! :-)

Tuva

03.03.2013 kl.12:29

Fine svar!

mheart95

03.03.2013 kl.12:36

Bra svart! :)

Ida

03.03.2013 kl.12:59

Veldig fin blogg!

Men nå som du er 18, kommer du til å drikke/feste mer? Gå ut på byen o.l.

STINE

03.03.2013 kl.13:40

Bra svar :D

Frida Andersen

03.03.2013 kl.16:32

Jeg hadde jo tatt deg som ukas blogg for noen måneder siden! Men fikk ikke noe tilbake

Emma

03.03.2013 kl.16:38

Frida Andersen: det var jo som du sier flere måneder siden, og jeg startet med å dele slik på bloggen nå nylig, og før delte jeg alltid på facebook siden min hvis folk anbefalte bloggen min :) men det jeg mente med at folk skriver om bloggen min - er også det at folk anbefaler eller linker meg uten at jeg melder meg på linkerunde eller ukas blogg, for det er jo noe annet :)

mari

05.03.2013 kl.13:56

dette er et litt teit random spørsmål, men jeg lurer litt :P bruker du sylteagurk på hamburgeren?
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits