Ukens Spørsmål #13

Heihei ♥ Tenkte å svare på ukens spørsmål, så her er svarene! Hvis dere lurer på noe, så kan dere alltid bare spørre i kommentarfeltet under innlegg - for da samler jeg alt i et innlegg som dette og svarer på alt. 

Hvilket program bruker du til å redigere header? Jeg bruker photoshop cs5, vet ikke hvor mange ganger jeg har svart på det, men ja det er helt klart det beste redigerings programmet!

Kan du lage et design (gratis design) som haer sånn "Mustace bart" ? Hadde vært kjempe fornøyd om du hadde klart å lage et helt deisgne av det, altså header mustace bart og litt sånn? :) Haha, ja det kunne jeg ha laget! Men har en design-bestilling nå, så jeg lager ikke noe gratis design før jeg er ferdig med bestillingene mine.

Så fin topp, hvor kjøpte du den? :) Takk! Den er fra Bik Bok, men det er lenge siden jeg kjøpte den. Dette er et litt teit random spørsmål, men jeg lurer litt :P bruker du sylteagurk på hamburgeren? Æsj nei! Jeg er egentlig ikke noe glad i hamburgere engang, hvis jeg spiser det så er det kun kjøtt og hamburger brød! 

Lenge siden du kjøpte skjørtet? (det blå maxi skjørtet mitt) - Ja, kjøpte det i fjor? Og vet de ikke har det lengre på Bik Bok.

Lager du design til andre eller og kan du lage noen proffe design eller ? :) Ja jeg lager design til andre etter bestilling, trykk på DESIGN knappen under headeren - der står all info om bestilling. Og seff er de proffe, hallooo

Men nå som du er 18, kommer du til å drikke/feste mer? Gå ut på byen o.l. Ja, tror det - hvertfall drikke mer hvis jeg skal si det på den måten? 

Hvordan lager du alle outfitsene dine ? Hvilke program bruker du ? Kan du lage .en video det du viser hvordan du lager outfits du er så utroli flink !! Jeg redigerer bildene og speilvender dem i photoshop cs5, jeg kan godt lage en video der jeg viser hvordan jeg gjør det! 

Hvor er skjorta til Sofia fra ? :) Den er fra Monki! Hva syns du om svarene? Noe du lurer på til neste gang?

5 kommentarer

Victoria!

17.03.2013 kl.20:22

Bra svart! :-))

Jannicke

17.03.2013 kl.20:39

bra svart

MARIA<3

17.03.2013 kl.20:47

bra svart! elsker bloggen din <3

Anniken Moen

17.03.2013 kl.21:01

bra svart!

elises

18.03.2013 kl.09:04

Brae svar :))
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits