Ukens Spørsmål #17

Heihei ♥

I dag har jeg brukt hele tiden min siden skolen sluttet, på å dekorere rommet mitt. Det er mye koseligere og finere der nå, og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Jeg tenker å legge ut bilder av rommet mitt, men jeg tar bilder i løpet av helgen. Her er svar på ukens spørsmål. 

Hvor eller av hvem har du fått din unike stil fra? Noen tips? :D Jeg har vel egentlig ikke fått den fra noen steder, og jeg får mye inspirasjon fra nettet, tv-serier som gossip girl, og andre folk jeg ser med kul klesstil. Tips til bra klesstil: Ta på deg det du liker selv, og ikke vær redd for å skille deg ut. Hvis antrekket ditt ender opp med en svart topp og jeans, så piff outfitet opp! Ta på deg en svart skjorte over, tre-fire armbånd med nagler på armen, noen kule boots og plant et par solbriller på hodet. Dette er da et eksempel. Ellers så følger jeg bare moten egentlig, jeg blir jo ofte inspirert av de nye trendene som kommer og går hele tiden. Kan du komme med fototips?<3
Ja, det kan jeg godt! Jeg vet ikke helt hva slags fototips jeg kan komme med da, men jeg kan godt lage en video med litt forskjellige tips til hvordan ta fine bloggbilder for eksempel? 

Hvor gammel er søsteren din? Jeg har to søstre da, Sofia som jeg er sammen med hele tiden er 16 år, og Sara er 24 år. 

Hvor er kjolen/ skjørtet og toppen fra? <3 Kjolen er fra Bik Bok, og toppen er fra Monki. Men det er lenge siden jeg kjøpte de, så det fins nok ikke i butikk lengre, desverre. 


Bor du hjemme? Eller bor du og søsteren din sammen? Jeg bor hjemme, og skal nok gjøre det helt til jeg starter på videre utdanning muligens i utlandet etter vgs. Men jeg og Sofia har veldig lyst til å bo sammen senere i framtiden også, gjerne i en leilighet i Oslo. 

Hva bruker du til øyenbrynene? Jeg bruker en øyenbrynsblyant fra gosh. Jeg har også brukt en fra isadora mye, men den fra gosh er mye lysere i fargen, så den passer meg bedre. 

Hvilken foundation bruker du og sofia? Dere ser ut som ha en ganske fin hud. Vi bruker nesten aldri foundation, så det er vel derfor vi får fin og renere hud. Men hvis vi først bruker en foundation, som jeg noen ganger pleier å bruke hvis jeg har photoshooter, så er det FIT foundation. 

Superkul genser, hvor er den fra? Den er fra Carlings.


Det ser ut som du og søsteren din har et veldig godt forhold, er det sant? Ja, jeg og Sofia har et veldig bra forhold. Vi er både bestevenner og søstre. Vi er veldig mye sammen på fritiden, og vi har jo alltid danset sammen til og med. Jeg har også et veldig bra forhold til Didrik og Sara. 

jeg lurer på om du har noen tips til hvordan man kan få flere lesere? Ha et ryddig design, og stor og fin header. Store bilder, i bra kvalitet. Lyse bilder er finest. Varier med innleggene, og legg gjerne igjen en kommentar på andres blogger. Det hjelper ikke om du spør om noen kan kommentere på bloggen din, for folk hater spam. Det er mye bedre om du tar deg tid til å lese innleggene, og legge igjen lange kommentarer hos andre. Da får de mer lyst til å besøke bloggen din tilbake. Det ble noen veldig lange svar, men jeg syns det er viktig å svare ordentlig når dere spør om så mye forskjellig. Hva syns dere om svarene? Noe dere lurer på til neste gang?

5 kommentarer

Victoria!

15.05.2013 kl.20:47

Utrolig bra svart!

miinemor

15.05.2013 kl.20:50

Kjempefine svar! ♥
gode svar!

Caroline :)

15.05.2013 kl.21:42

Bra svart!

Charlotte Pettersen

15.05.2013 kl.22:51

Kjempe bra svart :-)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits