Ukens Spørsmål #19

Hei hei ♥

Det er en stund siden jeg har svart på ukens spørsmål nå, så jeg kunne nesten kalt dette for "månedens spørsmål". Men her får dere hvertfall svar på det dere har spurt meg om den siste tiden. 

Jeg lurte på hvordan du klarer og lage bildene "speilvendt" på en måte? Jeg gjør det på photoshop, og da bare kopierer jeg bildet, og drar det den andre veien. Jeg suger til å forklare, men det er hvertfall kjempe enkelt å gjøre det om du har photoshop. 

Har du sett Revenge før? Ja, jeg følger med på tv-serien! Men nå har jeg sett alle episodene, så jeg venter egentlig bare på at det skal komme ut nye episoder. 

Hei jeg lurer på om du er på instagram isåfall hva heter du? Ja, det er jeg. Jeg heter Mithzzi, det er bare følge meg!  

Kan du legge ut en sneak peak på gratis dsgnet som du holder på med? Klarer ikke å vente! En sneak peak ligger HER. Det er heller ikke lenge til designet kommer ut nå. 

Når drar dere, og hvor lenge skal dere være der? (Malta) Vi drar om 4 dager, og vi skal være der en uke.  

Hvor bestillte dere turen? Vi bestilte vel flybilletter på ryanair, og hotell på hotels.com. 

Hvor er toppen fra? Toppen, altså den dere ser ryggen på, på bildet under, er fra Weekday. 

hvor er sekken fra? Den er fra H&M.hvilket objektiv bruker du? Kan du ha et innlegg der du gir noen fototips, du er utrolig flink med bildene dine!
Tusen takk! Jeg er egentlig ikke så proff med kameraet mitt, men jeg bruker det lille jeg har lært. Jeg bruker 50 mm linse, 1.4, så det gjør bildene mine mye bedre. I tillegg har jeg innstilt på manuell, også har gjort sånn at bakgrunnen blir enda mer uskarp, siden det er slik jeg liker det. Men jeg kan jo prøve å lage et innlegg om fototips da.

Gleder meg til gratisdesignet kommer, hvordan lager du dem? Jeg bare bygger og lager koder i stilsettet og maleren på blogg, også lager jeg bakgrunner, headere, ikoner osv på photoshop. 

Lager du din egen header? Ja, det gjør jeg!

jeg lurer på hvor du har kjøpt kamerakonsollen? Jeg har kjøpt min på japan photo. 

Har du laget den? (batmangenseren) Ja det har jeg. Hihi, jeg syns slike gensere og t-skjorter med batmanprint er dritkule, så derfor lagde jeg en selv. Hva er det du danser?
Nå har jeg nettopp sluttet da, men jeg har danset freestyledans siden jeg gikk i 2. klasse. Men jeg har ikke konkurrert så lenge da. 

Er det russebuss, eller hva?? Ja, primadonna 2014 er en russebuss. Jeg kjenner flere av jentene på bussen, og Marie som jeg har gått i klasse med siden ungdomsskolen er også med på den. 

hvor er genseren fra? Den er fra H&M.


er du fornøyd med navnet ditt? Yes man, jeg er! Jeg syns selv at Emma er et veldig fint navn, og det er så mange pene skuespillere f. eks som heter det samme som meg. 

hva er det fineste gutte og jente navnet du vet om? Jeg er ikke helt sikker, men det er hvertfall noen navn jeg har som favoritter: Mads, Mathias, Jake, Amanda og Emely. 

hva skal du i sommerferien? Slappe av, dra til Malta, og sikkert mer, men alt er ikke planlagt enda. 

likte jakken veldig godt. hvor er den fra? Takk, den er fra River Island i London. Jeg fikk den i bursdagsgave.Hvorfor kaller du deg Mitzhi?
*Mithzzi - Fordi, jeg aner ikke. Det er et brukernavn jeg lagde meg når jeg var yngre, også har jeg bare tatt vare på det, for vær gang jeg skulle lage en eller annen bruker så var alltid det navnet ledig. 

har søsteren din blogg? Ja det har hun, link til Sofia's blogg HER.  

Hva har du gjort med håret? Har du farget det, eller er det fordi det går mot sommer? Ja, jeg har bleket det. Nå kommer etterveksten, og jeg vet egentlig ikke hva jeg skal gjøre med det nå. Jeg tror jeg skal la det vokse ut, selvom jeg liker den lysere fargen. Kanskje jeg farger det noe lysere enn min egentlig hårfarge senere, slik at jeg får litt mellomblondt hår til slutt. 

Hvordan gjør man det ? (Neglene) Jeg tok først på en hudtonet farge, og så brukte jeg en pinne, som man bruker til tapasmat, og typpet oppi en annen farge. Så lagde jeg noen store prikker, og dro fargen til enden av neglen. 

Hva syns dere om svarene? Er det noe dere lurer på til neste gang? 

8 kommentarer

Frida Andersen

06.07.2013 kl.21:01

Fine svar Emma :D
Veldig fine og bra svar med fine bilder til!
gode svar :D

Iselin Renée

06.07.2013 kl.22:38

Så gode svar :)

Andrea

06.07.2013 kl.23:04

Utrolig bra besvart ! Så utrolig fine bilder ! :D

Victoria!

06.07.2013 kl.23:16

Utrolig bra svart! :-))

sminkedokka997

07.07.2013 kl.14:55

Bra svar :)

Ida

07.07.2013 kl.22:43

Spørsmål til neste gang:

Har du sett glee.?

Har du sett tv serien heroes? Den er sykt bra!

Hvordan båt har dere?

Hvilke land har du vært i?

Hvor mange ganger tisser du om dagen?
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits