Ukens Spørsmål #20

Hei hei ♥

Nå sitter jeg og slapper av, og jeg skal starte å se på en ny tv-serie som heter Jane by design, så jeg håper den er bra. Her kommer ukens spørsmål, håper de er bra nok svart. 

Kjolen til søsteren din var utrolig fin! Hvor er den kjøpt? Den er kjøpt på Miss Selfridge i Malta.Hvilken skrift er det du har i headeren din?
Skriften heter Coneria.

Hvordan lager du de? (Bakgrunnsbilder med bildeskrift) Jeg lager de på photoshop, jeg har laget en video om det før HER. Videoen er ikke så bra siden jeg ikke brukte screencorder.  

Når skal du begynne på headerene ? Jeg har begynt, men jeg orker ikke å jobbe med headere hver dag. Akkurat nå har jeg en bestilling på 30 headere og 2 design, så vær tålmodige. Dere betaler jo faktisk ingenting for å få header av meg. 

Hvilket program lagde du headeren i? // hii, how have you made your banner? :) I photoshop cs5 // I made it in photoshop cs5! 

I hvilket program lager du design? Photoshop, men kodene bygger jeg selvfølgelig her på blogsoft da. 

Hvor er solbrillene fra? De er fra Bik Bok


Elsket toppen, hvor er den fra? Den er også fra Bik Bok.Lurte på åssen øyenbrynspenn du bruker, og om du evt. kunne vist et bilde av den? Har veldig lyse og lite utfylte øyenbryn, og noenlunde lik hårfarge som deg, så vil gjerne finne en farge som passer meg... Jeg bruker et øyenbrynskit fra Kito, som er en sminkebutikk som ikke finnes i Norge. Men andre ganger så har jeg brukt en øyenbrynsblyant fra gosh. Den kan du kjøpe på vita, i fargen lysebrun. Den passer til min farge. 

Er du sponset? Jeg skal bli sponset av SheInside nå, og jeg gleder meg allerede til å vise dere de første plaggene jeg skal få! 

Hvordan redigerer du forresten bildet sånn? Jeg redigerte det i photoshop. Hvis du søker på youtube, make 3d picture in photoshop, så kan du se en tutorial der.  

Har du sett glee.? Ja det har jeg, eller ingen hele sesonger. Jeg har sett på det på tv når jeg kjeder meg.

Har du sett tv serien heroes? Den er sykt bra! Nope, det har jeg ikke.

Hvordan båt har dere? Vi har en motorbåt som er pappa sin, der det sikkert er plass til 10 folk, jeg aner virkelig ikke. Men den har en stor motor, og funker perfekt til å fiske, bade og kjøre vannaktiviteter med. Også har vi en liten jolle i tillegg. 

Hvilke land har du vært i? Jeg har vært i Sverige, Danmark, England, Wales, Frankrike, Spania, Italia, Kreta(som hører til Hellas?) og Malta.

Hvor mange ganger tisser du om dagen? Det må være det dummeste spørsmålet jeg noen gang har fått, det aner jeg virkelig ikke. Hvem teller sånt? 

Utrolig flotte bilder, hvordan redigerer du dem? I photoshop så bare gjør jeg bildet et hakk skarpere og litt lysere. 

Hva syns dere om svarene? Noe dere lurer på til neste gang?

6 kommentarer

flowershart

29.07.2013 kl.15:58

Bra svart!

synnesalomonsen

29.07.2013 kl.16:05

bra svart!

Yvonne Skaugen

29.07.2013 kl.16:21

Så flink du er til å svare:)

Caroline :)

29.07.2013 kl.19:23

Kjempebra svart!

30.07.2013 kl.00:39

Når er det vi skal få se det nye grstisdesignet

01.08.2013 kl.03:54

Bra svart :)

Ja jeg lurer på noe :)

Lager du design til andre sånn som de ønsker ? :)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits