The perfect sunglasses

Hei hei ♥ 

Når det gjelder et must for sommeren, så er det solbriller. Jeg bruker selv solbriller hele tiden, og solbriller er ikke bare praktisk, men det kan hjelpe til med å piffe opp antrekk i tillegg! I dag skal jeg fortelle dere om en side der de selger mange fine solbriller. Siden heter Smartbuyglasses, besøk siden HER. De er nordens største leverandør av designer solbriller og briller. Jeg er veldig glad i merket Ray Ban som de også selger, så jeg har plukket ut tre favoritter og lagd en liten collage. 

Ray Ban clubmaster solbriller HER

Ray Ban aviator solbriller HER

Ray Ban solbriller HER

Her ser dere da tre forslag på hvordan man kan forbedre et kjedelig antrekk, med bare solbriller! Hvorfor jeg liker disse solbrillene best, er fordi de er veldig enkle, elegante og passer til alt. Jeg liker best solbriller i mørke farger, som svart og brunt. De første og siste solbrillene er jo veldig inn nå, og den modellen er helt klart min favoritt. Og pilotbrillene går vel aldri ordentlig av moten, de er kjempe enkle og kan kombineres med alt. 

Hva syns dere om solbrillene? Hvilken modell er deres favoritt? 

//Reklame

7 kommentarer

Tanja Höglund Pettersen

02.08.2013 kl.18:27

likte veldig godt ray ban aviator!

Må bare legge til at du er utrolig pen, fulgt med på bloggen din en stund nå :)

Karoe

02.08.2013 kl.18:49

Syntes alle er fine egentlig, men favoritten er vel valig wayfarer også syntes jeg clubmaster erganske kule! :D Synd jeg ikke kler solbriller...

oneblogoneworld by Ida

02.08.2013 kl.19:25

Så fine! Likte enten det første eller andre paret best :D

Caroline :)

02.08.2013 kl.20:03

Så fine! Liker best pilotbrillene :D

Ida Andreassen

03.08.2013 kl.07:59

sv: skal si ifra når jeg har lagt ut innkjøpenee fra new york :)

skal innrømme at jeg liker pilotbriller best, men de andre er også veldig kule!

sminkedokka997

03.08.2013 kl.13:19

Så fine :)

Victoria

10.08.2013 kl.03:46

Jeg elsker Ray Bans, men har så langt ikke fått kjøpt noen. Liker best Aviator. Prisene på den siden så jo veldig bra ut, og du er helt sikker på at det er ekte vare? :)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits