Bilder fra lørdagen

Hei hei ♥

På lørdag så hadde vi en skikkelig koselig kveld her hos oss, der vi hadde invitert alle søskenbarna våre + kjærestenes deres. I tillegg var Enya her, og vi fant på masse gøy, og det var bare veldig kos ♥ Det var mye som skjedde den dagen, så nå kan vi sitte igjen med mange fine minner. De fleste sov også over her, så på søndags morgen så spiste vi også en stor frokost sammen. Her er litt bilder som jeg tok. 


Sofia og meg 


Didrik, Enya, Christoffer, Sofia og meg
Silje og meg 
Meg og Enya


Silje, Steffen - Didrik, SteffenI dag så var det også første skoledag, som gikk veldig fort. Vi fikk bare litt informasjon, havnet i den klassen vi skal være i, også fikk vi enda mer informasjon. Klassen min er også sykt stor i år, i fjor var vi en klasse på 7 stk, og nå er vi en klasse på 28 stk. Veldig annerledes, men jeg tror det blir bra! 

Har dere hatt en fin helg, og ikke minst fin sommerferie? Hva syns dere om bildene? 

4 kommentarer

may-teresa

19.08.2013 kl.16:33

så herlig!

ja!

oneblogoneworld by Ida

19.08.2013 kl.16:39

Så koselig! :-)

JOHANNE MØLLERBRÅTEN

19.08.2013 kl.18:33

Så koselig !!

Caroline :)

19.08.2013 kl.18:42

så koselig!
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits