Ukens Spørsmål #21

Hei hei ♥

Da skal jeg svare på ukens spørsmål, det er en stund siden sist nå. Hvis det er noe mer dere lurer på, så spør i kommentarfeltet, så svarer jeg ca. neste uke. 

Kul sekk ! hvor mye kostet den?? Den kostet 249 kr om jeg ikke tar helt feil. 

Når kjøpte du den? Kan man fortsatt kjøpe den? Jeg kjøpte den rett før sommerferien, og jeg er ganske sikker på at den er utsolgt for lenge siden. 

Kjempefin video! Hva heter den første sangen? Den første sangen i "Back to school videoen" heter Olly Murs - Right place right time.

Bor du i fredrikstad? i såfall gikk du på kråkerøy ungdomskole? Ja jeg bor i Fredrikstad, men nei jeg gikk på Gaustad ungdomsskole. Men Gaustad er revet nå, og den nye ungdomsskolen der heter Vestbygda ungdomsskole (for det er navnet på hele området der jeg bor). 

Kan du vise hvordan du lager sånn i en video? Haha nei det gidder jeg ikke, dessuten så er det ikke så mange som har photoshop som er det programmet jeg bruker. Men hvis dere går inn på L0ve sin blogg så har hun laget en video der hun forklarer hvordan man lager ukeplanen i picmonkey, og det er henne jeg fikk inspirasjonen fra. 


Hvor går du på skole, emma? :) Jeg går på Glemmen vgs. i Fredrikstad, og i år er mitt siste år der jeg går påbygg. 

Men kan du blogge litt om House of night seriene og pretty little liars ? Pliiiis :) ?? Hehe, ja sikkert. Hvis du gir meg tips til nøyaktig hva innenfor disse kategoriene jeg kan blogge om, så kan jeg prøve. Hvis du lurer på om jeg vil anbefale bokserien og tv-serien, så gjør jeg absolutt det! 

Nydlege bilder og btw. hvilke instillinger bruker du ? M -> 1/2000, F1.4, ISO auto. Haha, håper dere forstår, jeg er ikke noe flink til å forklare fotogreier. 

Kan du legge ut bakgrunnen din? Jeg kan godt legge ut alle bakgrunnene mine, link til full størrelse av bakgrunnene: >1 - 2 - 3 - 4< Den siste headeren er litt mer personlig da, siden jeg har plassert ikoner bak tallene der jeg har planer, men jeg la den ut allikavel, kanskje dere kan få litt inspirasjon fra den istedet. 
Prisene på den siden så jo veldig bra ut, og du er helt sikker på at det er ekte vare? :) (smartbuyglasses.no) Ja, altså jeg har aldri handlet noe derfra selv, jeg har bare samarbeidet med dem om reklamering. De virker veldig profesjonelle og de er jo nordens største leverandør, så jeg er veldig sikker på at det er ekte vare! 

Kan du lage header til meg?:) Nå har jeg en slags pause/tar betalt for headere (50kr) for å få litt avbrekk. Så hvis dere absolutt må ha header, så bestill, men det koster penger. Hvis ikke får dere bare vente en stund, jeg tror jeg skal ta det gratis igjen, jeg har ikke funnet ut hva jeg vil gjøre enda. Det er nemlig så sykt mye arbeid, ca. 30 headere å lage i uken... 

Er Enya og Didrik sammen? Haha, you wish! Jeg syns dem hadde vært veldig søte sammen, men de er nok desverre bare gode venner nå.


Vet du om hun Sara har en god venninne som heter Elisabeth? Som bor i utlandet nå? Sara (søsteren min) har det ja, men jeg aner ikke om hun bor i utlandet. 

Hvilket kamera og objektiv bruker du? Jeg bruker canon eos 600d, med den originale linsen (så vidt) og 50 mm 1.4. 

Skal snart kjøpe meg canon 600d anbefaler du det ? Ja absolutt, det er kjempe bra! I tillegg så har den vriskjerm, som er et stort pluss. 

Elsker toppen! Hvor er den fra? Det er ikke en topp, men en kjole. Den henger sammen med den svarte delen. Kjolen er fra New Yorker i Frankrike. 


Hvilken triliogi leser du? Hva heter den? Den nyeste triliogien jeg leste heter: Rubinrød, Safirblå og Smaragdgrønn. Anbefales veldig! Men jeg ble fort ferdig med bøkene, brukte kun noen dager på å lese de ferdig. 

Lager du design til andre sånn som de ønsker ? :) Ja, hvis man bestiller et design så er det du som bestemmer hvordan det skal bli, eller du kommer hvertfall med alle dine ønsker, også prøver jeg å lage det slik du vil, og designet er ikke ferdig før du er fornøyd. Bestill design ved å sende en mail til: em_cb95@hotmail.com

Skal du gjøre ferdig headere til de som har bestilt før du tar en pause? Ja, jeg holder på! Men det er litt kjedelig, så ikke tro jeg lager 10 headere om gangen på en dag, haha, det tar litt tid. 

Dere er så utrolig like! Er dere tvillinger? Nei for 100. gang, Sofia har en annen tvilling. Vi to er bare søstre.


Hva syns dere om svarene? Er det noe dere lurer på til neste gang? 

6 kommentarer

Victoria!

20.08.2013 kl.21:49

Utrolig bra svart!

Thea Andersen

20.08.2013 kl.22:59

hvem er tvilling søsteren til søsteren din?

og hvordan får du bildene dine så utrolig klare og bakrunden så uklar? hvilke innstillinger bruker du og hvordan redigerer du dem i ettertid?

sarai94

21.08.2013 kl.12:23

Flotte og gode svar :D Fikk svar på en god del!

xx Siri

Julia

21.08.2013 kl.17:03

Ja.. jeg lurer på hva bloggen til søstra di heter! Jeg var på den en gang, og den er så fin.. men nå husker jeg ikke navnet.. :P

Josefine

22.08.2013 kl.17:21

Er det gratis å bestille design/header? Du er utrolig god til å lege begge deler, imponert :)

Ida

23.08.2013 kl.00:02

Åh så kult! Elisabeth er kusinen min skjønner du, så da har jeg jo sett Sara flere ganger hjemme hos dem da jeg var litt yngre :) Men, hvorfor bodde hun i Oslo og dere i Fredrikstad egentlig? Er dere halvsøstre eller noe?
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits