Smokey

Hei hei ♥

I dag har jeg hatt helt fullstappet dag! Først så var det skole, og etter det så dro jeg på Spenst og trente med Sofia og Enya. Jeg og Sofia meldte oss også inn i dag, så nå skal jeg starte å trene masse! Etter trening dro vi til Ingrid, siden det var så lenge til bussen vår gikk, og nå er jeg endelig hjemme. Jeg har tenkt til å dusje nå, og så skrive ferdig noen jobbsøknader. Jeg har lyst på en jobb nå, for det hadde vært digg med litt ekstra moneey♥



















Bildene tok jeg i går! Jeg har også på meg den nye toppen min, så der ser dere sånn halvveis hvordan den er på. Jeg har tenkt til å bruke den på lørdag også på fest, så da kan jeg nok vise litt flere bilder. Og forresten så er dette "tema-bilder". Jeg liker ofte å prøve ut masse rart og bare ta bilder av det, så denne looken var kun til for et eksperiment og foran kameraet. 

Hva syns dere om bildene og looken? 

8 kommentarer

Emilie Arce

29.08.2013 kl.21:23

Du har en veldig fin blogg!

Men siden du spør hva jeg synes om bildene og "looken" så må jeg si at du er finest helt naturlig. Det der så mer ut som et spøkelse..

Men du er veldig pen, og du har veldig fine øyne!

Emma

29.08.2013 kl.21:57

Emilie Arce: Takk! Haha, jeg vet :) Men det var heller ikke meningen å stæsje meg opp "naturlig", jeg prøvde meg litt på temabilder :) Jeg ville aldri ha gått sånn her offentlig!

Caroline

29.08.2013 kl.22:15

Elsker toppen, hvor er den fra? :-)

Ida

30.08.2013 kl.16:54

Så fin topp :)

Victoria!

30.08.2013 kl.20:59

Så fine bilder, utrolig kult ;-)) <3

Andrea

30.08.2013 kl.23:35

Så stilig :D

Sara

02.09.2013 kl.21:34

Hei. Jeg elsker bloggen din, og vil ikke under noen omstendigheter si noe stygt, derfor sier jeg ikke for å være slem, men jeg vil helle kalle det konstruktiv kritikk. Det du har lagt på er egentlig ikke smokey eye, det er som en tidligere kommenterte noe mer lignende "a spooky eye". Det du heller bør gjøre for ikke å se ut som et spøkelse er å gjøre linjene svakere der du har påført øyenskyggen. Dette kan du gjøre veldig lett med en rund skyggekost. Da blir resultatet mye bedre! Keep up the good work!

Emma

02.09.2013 kl.22:10

Sara: Hei! Hyggelig å høre :) Ja jeg vet hvordan man legger sotete øyne, men jeg kalte innlegget for smokey fordi det ser sotet ut, dette er ikke noen makeup innlegg, jeg bare hadde tema-bilder der jeg testet ut litt forskjellig sminke som ikke var helt naturlig :) Så meningen var ikke å ha sotete øyne og se så bra ut som mulig, jeg bare eksperimenterer med fotograferingen ;)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits