Lørdagskos

Hei hei ♥

For en deilig og avslappende kveld! Jeg holder på å se min andre film i dag, og jeg har kost meg med både kakao og kesam med bær. Nå håper jeg bare på at middagen snart skal bli servert, for jeg er så sulten. Noe jeg egentlig alltid er, haha. Det er deilig å ha noen kosehelger i blandt, da får man også unnagjort mye man ellers aldri får tid til. 

Litt bilder fra dagen. Jeg håper dere får en koselig kveld! Jeg har tenkt til å starte filmingen av spørsmålsrunden i morgen, om jeg får tid. Dere kan fortsatt stille meg spørsmål HER.

Hva bruker dere lørdagskvelden deres til? Hva syns dere om bildene? 

5 kommentarer

alexxyy

14.09.2013 kl.18:44

Hei!

jeg har startet opp en salgsblogg for å få unna litt klær som ikke blir brukt og ikke får plass i klesskapet. Så er du glad i lave priser og klær så ta deg en tur innom. Prisene som er satt er bare eksempel priser så det går ann å gi bud. God helg forresten!

Alexxyy

er navnet på bloggen

auroraxd

14.09.2013 kl.19:04

kos deg kjempe masse <3

oneblogoneworld by Ida

14.09.2013 kl.20:00

Slapper av med kjæresten :-)

Anyme

14.09.2013 kl.20:16

Kos deg videre! :) <3
jeg leser blogger og ser top model :))
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits