Ukens Spørsmål #22

Hei hei ♥ 

Da skal jeg svare på ukens spørsmål, om det er noe mer dere lurer på så bare spør i kommentarfeltet. Ellers så skal jeg bruke resten av dagen på å pugge til en prøve og gjøre skolearbeid, så jeg blir nok ikke så veldig flink på bloggfronten akkurat i dag. 

Hvor er det "lampene"/ greiene du har bak deg fra? De er kjøpt på Panduro.Hvordan får du sånne "striper" i bakgrunnen?
Slik som på headeren min: det gjør jeg i photoshop. Jeg bare markerer bakgrunnen, lager et nytt lag, trykker på rediger og fyll inn, og så velger jeg et stripete mønster som jeg har lastet ned.  

Hva heter fonten på headeren din og hvem redigeringsprogram har du brukt? Skriftfonten heter Dawning of a New Day, og jeg redigerer alltid alt i photoshop cs5. 

Hva heter du på insta? Jeg heter Mithzzi, og det er bare å følge meg!

Vilken fin tröja! Får man fråga vart du köpt den? Den er kjøpt på Bik Bok. 

Jeg har den samme selvutløseren som deg, men min er tom for batteri, vet du hvor man kan kjøpe nytt batteri? :) Ja, du kan kjøpe det på Clas Ohlson. 

Hvor får du kjøpt den knappen som du tar bilder med? Selvutløser kontrollen har jeg kjøpt på Japan Photo.

Hvor kjøpte du veska di? Den er fra Gina Tricot. 


Forresten hvor høy er du? Jeg er ca. 166 cm høy.

Om du kan skrive litt om hvordan det er å gå på påbygg? Det er veldig bra, og jeg tror jeg har det så fint takket være de bra lærerne jeg har, og den fine klassen. I uken så har vi hele 10 timer norsk, som er skikkelig mye. Men vi gjør veldig mye varierende ting, så timene går egentlig kjempe fort, og jeg lærer fortere også. Andre fag jeg har er: matte, historie, gym, naturfag og scenografi og kostyme. Det siste faget er valgfag, og man kan velge mellom det eller psykologi, internasjonal engelsk og kultur og kommunikasjon. Men siden jeg gikk tekstil i fjor, så går jeg scenografi og kostyme nå. Elektro guttene tar fysikk og vanskeligere matte i valgfag. Det er veldig kjekt å gå påbygg, siden man får generell studiekompetanse, og det er det man trenger for å komme inn på forskjellige høyskoler. Om du lurer på mer, så kontakt meg på mail: em_cb95@hotmail.com

Kan du lage en video der du viser hvordan du tar sånn helt oppe der det står om meg kontankt osv... ? Nei, det orker jeg ikke. Dere kan bare google: lage meny under header blogg, så finner dere nok det ut. 

Hvor og hvordan redigerte du dem? Tror du du kunne laget video eller tutorial elrns? I photoshop, og link til video tutorial får dere HER. 

Bra nok svart? Er det noe mer dere lurer på til neste gang? 

7 kommentarer

oneblogoneworld by Ida

06.10.2013 kl.17:19

Bra svart!

z0mbitch

06.10.2013 kl.17:24

bra svar! c:

Emma

06.10.2013 kl.17:28

gode svar, gruer meg til jeg skal ha 10timer norsk neste år, vil helst ikke tenke på det!

Elin Erika Reksten

06.10.2013 kl.18:45

Såå utrolig fine bilder! Du er så flink! :D

Sølvi Birgitte Wærness

06.10.2013 kl.19:24

Jeg følger deg på instagram :) solvib94 heter jeg

Emma Hulleberg

07.10.2013 kl.16:31

gode svar :)

Ann Lauren! :-)

07.10.2013 kl.17:35

Gode svar! :D
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits