Høst must

Hei hei ♥

Nå er høsten her, og vinteren begynner å smyge seg på. Når det kommer til høsten så er ikke kakao og varme gensere det eneste mustet, for det er også viktig å ta vare på kroppen og huden sin. Derfor skal jeg skrive om noen produkter som er et must for høsten, og produktene er fra en side som heter Fleurdesante, og dere kan gå inn på siden ved å trykke HER. 


På høsten er det vanlig at man sitter mye inne, og slapper mye av. Kremen til venstre er en ansiktsmaske, og hvor avslappende er det vel ikke å sitte inne med en kopp kakao, og ha ansiktet smørt inn i den fine kremen? Ansiktsmasken er med roser, aprikos og salvie. Den til høyre er faktisk en yoghurt beroligende dusjkrem med bringebær, og personlig så elsker jeg alt med bringebær, spesielt å smøre meg inn med såper og kremer som lukter det. Det frister utrolig mye å klikke denne hjem, tenk så herlig å ha den når du har tenkt deg en lang, varm dusj på en kald høstdag.

En typisk ting når vinteren er på vei, er tørr hud. Jeg hater å ha tørr hud, og det er så beroligende å smøre seg inn med gode kremer. Her har jeg plukket ut noen forskjellige kremer, som man kan bruke både dag og natt, og en krem som virker mot tørr hud, og en som matter ned blank hud. 

Jeg har ikke prøvd ut noen av produktene selv, men som sagt så frister det veldig å klikke hjem noen kremer. Prisen på produktene er også veldig bra, ikke noe spesielt dyrt. Og jeg vil gjerne høre om dere har prøvd produktene før, og hva dere syns om de. 

Ser du noe som frister? Har du prøvd ut noen av disse produktene før? 

3 kommentarer

Madelén

08.10.2013 kl.17:37

Nei, men tanken på en avslappende høstdag høres bra ut!

Madeleine Skogstad

08.10.2013 kl.18:08

har ikke prøvd ut disse produktene nei :)

Elida Storrød

08.10.2013 kl.20:46

Har ikke prøvd disse produktene! :)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits