Øverst på ønskelista

Hei hei ♥

Nå er jeg midt i en film, og jeg har bare brukt hele kvelden på å slappe av. I dag hadde jeg lang skoledag, og så dro jeg og trente etterpå. På treningen så merket jeg at jeg var helt fysisk utslitt. Jeg fikk vondt i beina av å jogge rolig på tredemøllen, og ble kjempefort sliten. Jeg har i tillegg fått veldig lite søvn i det siste, så i dag skal jeg legge meg tidlig i håp om å sove lengre. 

Men over til noe annet. Jeg har tittet på litt klær jeg har lyst på fra SheInside, og de har jo så utrolig mye fint der! Jeg skulle ønske at jeg var kjemperik og kunne klikke alt hjem, haha. Nå som det er mye kaldere ute så fant jeg fram noen fine gensere og jakker, så jeg tenkte å vise dere mine wants ♥ 

Popcorn genser HER, Fluffy genser HER - den ser jo ut som verdens diggeste genser, legend genser HER - jeg elsker fargen! 

Kjempefin kåpe HER, skjorte HER, kåpe HER. Jeg har kjempelyst på begge kåpene, så jeg tror jeg skal skaffe meg begge to ♥♥

Hva syns dere om plaggene? Har du en favoritt? 

4 kommentarer

may-teresa

08.10.2013 kl.20:37

mye fint!

Elida Storrød

08.10.2013 kl.21:26

Jeg har sett på akkurat det samme, jeg vil ha!!

anjacherie

08.10.2013 kl.21:51

åhh, jeg har lyst på den popcorn genseren og den hvite jakken (selv om den meeest sannsynlig er altfor lang for mini-meg hihi).

Ann Lauren! :-)

08.10.2013 kl.23:49

Mange fine plagg!

sv; takk for kommentaren :)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits