Blogg anbefaling

Hei hei ♥

Akkurat nå er jeg på skolen med Sofia, Enya og Tina. Tina skal ta bilder av Enya på skolestudioet, og jeg og Sofia skal bare hjelpe til. Jeg har ikke med meg macen eller kameraet mitt, så derfor får jeg ikke blogget noe ordentlig før jeg kommer hjem i kveld. Men så lenge så tenkte jeg å anbefale dere bloggen til Marlene, en venninne. Hun har nemlig startet en negldesign blogg, der hun kommer med inspirasjon og viser hvordan hun fikser neglene sine.

Hun fikset neglene mine, som dere ser på det øverste bildet helt til høyre. Hun er veldig flink, og jeg skal nok hjelpe henne framover med bloggen hennes i tillegg. Vi har også tenkt til å ha en liten photoshoot, der vi tar bilder til bloggen min, og bilder av neglene våre til bloggen til Marlene. Besøk bloggen hennes her: mlnegl.blogg.no ♥

Har dere vært innom bloggen hennes før? Hva syns dere om den? 

5 kommentarer
Utrolig fin blogg :D

PinkLadyXoXo

16.10.2013 kl.20:36

Så utrolig flotte bilder :-D

Jeg skal innom å se på bloggen hennes :-D
Har ikke vært innom den, men kanskje jeg skulle ta en titt :)

ange-clara

17.10.2013 kl.20:10

når kommer det nye gratisdesignet ut

Emma

17.10.2013 kl.20:17

ange: Hvis du leser det nyeste innlegget mitt så ser du at jeg har skrevet at jeg har nesten ikke tid til noe som helst for tiden, pga. mye skole, trening og andre planer. Men det er bare det at jeg mangler prikken over i'en til designet, så kommer det! Så gi meg gjerne tips til hva jeg kan ha på designet eller hvordan det kan se ut, så får jeg kanskje litt inspirasjon :)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits