Hva som gir meg treningsmotivasjon

Hei hei ♥

For kort stund siden så kom jeg hjem fra trening og couching. En personlig trener fra Spenst hjalp oss med treningsprorgram, og vi gikk rundt og prøvde ut alle apparatene. Han viste selvfølgelig hvordan vi skulle gjøre øvelsene først, og det gikk veldig greit! Jeg gleder meg til å bruke programmet framover, og håper å snart se resultater fra treningen. Jeg tenkte at siden jeg har kommet inn i denne treningsperioden, så kunne jeg komme med noen punkter til hva som gir meg treningsmotivasjon! 

Melde seg inn i treningssenter, er så deilig å gå på Spenst, jeg kan trene når jeg vil - hva jeg vil. Jeg kan også bli med på masse forskjellige gruppetreninger som yoga osv. 

Trene med flere. Jeg trener med Sofia og Enya, og da er det lettere å holde avtaler, pushe hverandre og muntre hverandre opp til trening.

Se resultater. Jeg har jo nesten nettopp startet å trene, og jeg tror jeg må gjøre noe med kostholdet mitt. Jeg er nemlig et veldig matvrak, og jeg spiser alt for mye, haha. Men hvis jeg kutter ned på alt det unødvendige, så tror jeg at jeg vil se resultatene mye fortere.

Nå målene sine. Jeg har hatt som mål siden jeg startet på Spenst å trene minst 2 ganger i uka. Jeg blir veldig stolt alle gangene jeg klarer det, som har vært hver uke bortsett fra en uke, hehe. Og når jeg gjør det bedre enn målene mine, som å trene 3 ganger istedet for 2 ganger, så blir jeg bare enda gladere og mer positiv til treningen. 

Tenk deg den herlige følelsen du vil få etter treningen, har du ikke lyst til å bare føle deg så sprek og flink? Og når du først kommer inn i skikkelig treningsvaner, så blir du etterhvert mye flinkere til å trene, og da blir man så glad og får masse ekstra energi!

Hva syns dere om tipsene? Hva gir dere treningsmotivasjon? 

3 kommentarer

Marie Oma

22.10.2013 kl.21:04

gooode tips :D

Martine - Mitt liv

22.10.2013 kl.22:05

Kjempe fine tips :) Får treningsinspirasjon når jeg ser på kroppen min at den har forandret seg litt til det bedre, hehe! :)

Vilde Indrehus

23.10.2013 kl.01:48

Jeg merker jeg trenger litt av den inspirasjonen, heh! Du er flink, og takk for tips!! :)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits