Ukens Spørsmål #23

Hei hei ♥

Endelig hjemme, er dødsliten og vil egentlig bare legge meg til å sove. Jeg har løpt 3 km i gymmen i dag, og jeg fikk bedre tid enn sist gang. Et klapp for meg. Nå skal jeg jobbe, spise og lese. Jeg håper dere får en fin og avslappende kveld. Her er svar på ukens spørsmål. hvor er brillene fra? sykt tøffe De er fra ebay

hvordan sletter man kategorier til blogger ? Oppsett -> kategorier -> huk av kategorier, og slett dem. 

Har du slutta på dansing? Ja, jeg sluttet til sommeren. Jeg og Sofia var så lei av det, og hadde 0 motivasjon. Nå trener vi heller på treningssenter, så nå trener jeg mye oftere enn før. 

Hvor kjøpte dere de pokalene og medaljene? Pokalene kjøpte vi på nille, og medaljene på en leketøysbutikk på Nordby. Får Sofia lov av foreldrene deres å drikke? Og Didrik og for den saks skyld?  
Det kommer an på.

Liker du best øl eller rusbrus? Rusbrus ♥ 

hvor lang tid tok det å kjøre til Svergie?:)) 40-60 min, er ikke helt sikker. Det kommer litt an på hvor i Fredrikstad man er i tillegg. 

Er Sofia og Didrik tvillinger? Ja.


Når skal du få tilbake det fine mørke håret ditt? Liker veldig godt lysere blondt også, som jeg har nå. Men jeg har tenkt til å ta mørkere striper snart, slik at jeg ikke får så hard ettervekst. For jeg kan ikke bare la håret vokse ut som det er nå, da blir det kjempe stygt. 

Er de bøkene veldig erotiske? Haha, ja de er veldig erotiske! Men det er nok den første boken som er mest erotisk, og bok nr. 2 som jeg er på nå, er bare helt herlig. Masse mer kjærlighet som får hjertet mitt til og smelte, og øynene mine til å renne. Dype ord Emma, dype ord. Tgif sesong 2?
Jeg har spurt Sofia om hun vil være med og lage flere videoer, men det virker ikke som om hun har så lyst til det. Jeg kan jo alltids prøve å overtale henne i nærmeste framtid, hvis dere gir meg noen gode eksempler til hva vi kan snakke om.  

hvor har du kjøpt buksa? Tightsen* er fra Pull & Bear, som jeg var innom i Frankrike. 


Hva syns dere om svarene? Er det noe mer dere lurer på? 

4 kommentarer

Sølvi Birgitte Wærness

28.10.2013 kl.17:13

Den headeren du har nå, er den laget i photoshop? Sånn lysende skrift på headern synes jeg er veldig fint og vil ha slik selv.

Thea Mariel

28.10.2013 kl.18:15

bra svart! Elsker designet ditt :D

miinemor

28.10.2013 kl.18:21

Kjempefine svar!! ♥

Caroline :)

28.10.2013 kl.19:58

kjempebra svart!
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits