Electric

Hei hei ♥

Nå sitter jeg og koser meg med verdens beste bok, og slapper virkelig av. I dag har det vært mye kaldere enn de siste dagene, så derfor stjal jeg og Sara vantene til Line på skolen. Haha, de andre ville at jeg skulle blogge om det, litt komisk siden vi har holdt på med de hanskene hennes hele dagen. De er sykt digge, og jeg fikk låne de bare for å ta bilder med dem. 
Elektrisk hår! Vi har vært litt i det barnslige hjørnet i dag, eller det er vi egentlig i hver dag, haha. 

Nå skal jeg lese videre, og jeg trenger ikke å tenke på når jeg må legge meg i dag. For i morgen er det nemlig OD-dagen, og da er hele jobben min å gå en tur ute, og dokumentere det. Det er en jobb for UTE-magasinet, og det er så deilig at jeg fikk den jobben. Hva kan bli mer avslappende enn å gå en tur i den herlige naturen? 

Har dere gjort noe gøy i dag? Hva syns dere om bildene? 

3 kommentarer

sofieengevik

30.10.2013 kl.21:50

Utrolig fine bilder! :)) Ha en super kveld videre!
åh, pen som alltid! elsker øynene dine :)

Toril Hornnes

31.10.2013 kl.05:45

Penaa!
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits