Ukens Spørsmål #24

Hei hei ♥

I dag har jeg ikke gjort noe annet enn å slappe av og se på film. Jeg er så sliten og lat nå, så derfor har jeg ikke orket å gjøre noe nyttig. Nå tenkte jeg å svare på ukens spørsmål, og om det er noe mer dere lurer på så bare spør i kommentarfeltet til neste ukens spørsmål. Oii så fin genser! Hvordan har du sydd/lagd den og hva slapp stoff osv brukte du? Kan du lage et innlegg om hvordan man kan gjøre om stygge gensere til kule og slik som å sy gensere osc.. ?
Jeg sydde den på skolen, og da brukte jeg et mønster fra Burda som er et blad med masse mønster til forskjellige plagg, du kan kjøpe det i sybutikker. Jeg brukte jersey stoff tror jeg? Det er et stretchy stoff, som man har i hettegensere. Det vet jeg ikke helt, jeg orker hvertfall ikke å lage et innlegg om hvordan man syr en genser, for jeg har ikke alt utstyret til det hjemme, for jeg bruker noe som kalles en overlock og det har jeg bare på skolen. 

seriøst, har du sydd den? Haha, ja serriøst. Jeg har gått design og tekstil, så derfor har jeg lært å sy masse forskjellig. 

Kan du Lage et innlegg nermere jul om julegavetips elns? Ja, det kan jeg lage! 

Hvordan tar du bilder av deg selv med selvutløser? Stiller du først inn innstillingene du skal bruke og fokuserer først eller hva? Jeg har en fjernkontroll og en "kloss" som jeg setter oppå kameraet, så skrur jeg på denne "klossen" - det er den som tar opp signalet fra fjernkontrollen, og så er det bare å ta bilder. Nye øyenbryn? :) Nei, hvis du leser teksten så står det "arkiv bilder", som betyr gamle bilder. Så da blir det gamle øyebryn, jeg har ikke så mørke øyenbryn lengre. 

Skal du se den nye hunger games filmen? Ja, det var den jeg så på fredag! 

Jeg lurer bare på om du lager gratis headere til andre? :) Nei, det koster 50 kr. Kontakt meg på mail for å bestille: em_cb95@hotmail.com

Hvilket kamera har du? Og hvilken linse? Jeg har canon eos 600 d og 50 mm 1.4 linse, det står til og med i profilbeskrivelsen min.. 

Synes bildene dine blir så fine med den "skurrete bakgrunnen". Er linsen til å anbefale? :D Ja, anbefaler den sterkt! 

Hvordan får du headeren din sånn stripete aktig (aner ikke hva jeg skal kalle det;D ) ? Jeg bruker et mønster på photoshop, og så gjør mønsteret hvitt og mer gjennomsiktelig. Den var fin, fins den i andre farger? (jakken) 
Ja, det fins noe lignende i svart hvertfall. 

kan du komme med noen tips om hvordan ta bra bilder inne? Ha bra med lys, det er veldig viktig! Det beste er å få lys fra vinduet rett i ansiket og så stille kameraet mot deg, og ryggen til vinduet. Men om det er mørkt ute så pleier jeg å bruke 4 lamper. 

Har du postet noen innlegg om noe du har syddselv på bloggen din foresten? Ja, det har jeg gjort. På bildene under så ser dere en kjole og en shorts jeg har sydd, men jeg vet ikke hvor alle innleggene ligger hen. Ser du på topmodelnorge? Haha, nei. 

når var du på din første fest? Alder liksom. (Fyllefest/drikkefest) Hmm, det var vel når jeg var 16 år. Men jeg drakk ikke alkohol før jeg ble 18 år, fordi jeg hadde en slags avtale med mamma, og det var uansett ikke så viktig for meg å drikke. Jeg smakte jo selvfølgelig litt, og til nå så har jeg jo drikket for det meste "med måte". 

Har du slutta på dansing? Ja, jeg sluttet før sommeren. 

Hvor får du posene dine fra? har du fått tips noe spesielt sted f.eks? :) Nei egentlig ikke, de bare kommer til meg naturlig. Noen ganger kan det hende at jeg ser kule poser i blader, på tv eller nettet, og at jeg da tester ut de posene. 

Men blir du ikke kald i dongeryjakke bare? Haha, jo jeg var kald, men jeg nektet å gå med noen varmere jakke. Nå har jeg selvfølgelig startet å gå med en varmere jakke igjen, men jeg hater å ha på meg så mye klær! Hva syns dere om svarene? Noe dere lurer på til neste gang? 

4 kommentarer

Helene

24.11.2013 kl.19:38

Fine svart!:)

Anyme

25.11.2013 kl.00:49

Bra svart! :)

Ida

25.11.2013 kl.01:08

Oi! Unnskyld så ikke teksten under bildet (arkivbilder) og ser nå at kommentaren min (nye øyenbryn) kan oppfattes veldig ironisk og negativt!! Men, det var IKKE det jeg mente. Jeg bare synes de så litt anderledes ut enn du pleier å ha, men fortsatt fint :) håper ikke du ble lei deg eller noe! For den kommentaren bude jeg egentlig omformulert litt, haha.. Unnskyld igjen.

Emma

25.11.2013 kl.06:49

Ida: Nei nei, var ikke sånn jeg tenkte! :) Jeg bare svarte på spørsmålet så godt jeg kunne jeg, så ikke på spørsmålet som negativt! ;) Hehe, det går helt fint!
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits