Kinodate

Hei hei ♥

Etterlengtet helg, takk og lov! Nå er jeg ferdig med mattetentamen, og sikkert alt av prøver og fremføringer for i år. Så utrolig deilig. Nå drar jeg snart avgårde til kinoen for å se Escape Plan med Sara og Line ♥ Alltid så koselig med kinodate! I dag har jeg også vært og klipt håret mitt en del kortere, og farget det. Jeg liker så godt kort hår, og nå har jeg skrånet det litt i tillegg. Fargingen jeg holder på med er en slik gradvis farging som skal gjøre at etter en liten stund så kommer jeg tilbake til mitt naturlige hår. Håret mitt er litt mørkere nå og går mer i ett med etterveksten, men det er litt vanskelig å se det på bildene under siden lyset er så rart. 

Jeg ble veldig fornøyd, og jeg kan ta bedre bilder ute siden da blir det et mer naturlig lys på håret mitt. Jeg har forresten litt blå lepper siden jeg har spist blåbær syltetøy, haha så typisk meg at jeg glemmer å sjekke meg selv i speilet før jeg knipser bilder til bloggen. 

Noen flere som skal på kino i kveld? Ser dere at håret mitt er litt forandret? ♥

5 kommentarer
pen du er:))

Madeleine Høgmoen

06.12.2013 kl.19:48

Fasongen er så søt til deg

Ingvild Henriksen

06.12.2013 kl.20:31

Fine bilder!

Oda Andersen

06.12.2013 kl.22:08

God helg:P!

Iselin Renée

07.12.2013 kl.08:04

Så pene bilder :)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits