Ukens Spørsmål #25

Hei hei ♥

I dag har vi stresset rundt og kjøpt julegaver, og vi skal handle mer i morgen. Jeg har også endelig gjort ferdig det hemmelige videoprosjektet mitt, jeg holdt på i hele går kveld til jeg sovnet, og så i dag tidlig. Nå lastes videoen opp og den kommer nok ut på bloggen i kveld! Her er svarene på "ukens" spørsmål. 

Hvordan har du laget collagen på sidene? :-) Hvordan du fikk de sånn lagpålag osv, hvilket program/nettside brukte du? Jeg har laget collagen i photoshop cs5, så da bare klippet jeg ut bildene ikke så nøye, og deretter så la jeg på en hvit strek i overgangsalternativer. Dette tok helt sykt lang tid å gjøre! 

Går du på glemmen? Ja, jeg går siste året på Glemmen nå! 

Jeg har samme kamera som deg, 600d men jeg får ikke like skarpe bilder som deg. er det noe jeg gjør feil? Det kommer helt an på hvilken kameralinse du har. Jeg bruker 50 mm 1.4 linse som gjør at jeg får veldig fine bilder. 

Så deillig den jakken så ut! har du kjøpt den, eller fikk du den sponset? :) Akkurat denne jakken bestile jeg hjem selv, men de andre klærne fra SheInside har jeg blitt sponset med. 


Er den (jakken over) liten i str siden den er i onesize? hvilke str trur du den tilsvarer? Jeg fikk bestilt str. M rett før det ble onesize. Men på siden så står det hvilke mål onesize tilsvarer, jeg vil tro at de tilsvarer M best. 

Hvordan tar du bilder om kvelden når det er mørkt? Hvilke innstillinger? Jeg tar egentlig aldri bilder i mørket, det var bare den ene gangen. Da stilte jeg bare kameraet på blits, den helt vanlige innstillingen. Jeg hater egentlig å ta bilder når det er mørkt ute. 

Hva heter programmet?? :) (som jeg har redigert noen videoer i) Det heter Final cut pro, men jeg redigerer for det meste videoene mine i imovie. 

Hva heter skriften på det øverste bildet? Skriften heter noe med Edwardian. ER du fornøyd med å være på 4 plass på topplista?
Haha, vil ikke si jeg er misfornøyd akkurat heller! Men jeg kan godt smyge meg litt lengre opp. 

Hvor kan du se Hannah Montana The Movie? :) Den fins jo på dvd, blue-ray, sikkert sider som viaplay, eller gratis sider der du kan se filmer. Jeg er ganske sikker på at man kan få lastet den ned fra piratebay også, men det vel ulovlig. 

Hvor ser du på Ravenswood ? :)) På nettet. 

Hvor mye kosta det? :) Det koster 25 kr pr. 100 gram på Funky frozen yogurt, jeg tror jeg betalte ca. 60 kr for den på bildet under. 

Bra nok svart? Er det noe mer dere lurer på til neste gang? 6 kommentarer

andelly

20.12.2013 kl.19:56

Fine svar (:

Hvordan ble du sponset av Sheinside?

Lisa

20.12.2013 kl.21:48

Hvordan fant du ut at kjæresten din var utro? Jeg husker jeg så på videoene av dere og tenkte dere var så søte, så skjønte ikke virkelig ikke hvorfor det ble slutt!

Hva sa han når du merket det? Eller sa han det selv?

Utrolig fin blogg du har!
bra svart :D

Ida

21.12.2013 kl.14:39

Bra svart :-)

L Deline

21.12.2013 kl.16:05

GODT SVART SØTA <3

26.12.2013 kl.11:27

Tjener du penger på bloggen? eller er det bare de som er på den andre topplisten der hvor aurora mohn er?
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits