Ukens Spørsmål #26

Hei hei ♥

Nå er jeg på hytta, og jeg har sittet i bil det meste av dagen. Det er helt sykt mye snø her så nå skal jeg få stått på ski! Jeg skal ikke være her så lenge da, jeg drar hjem igjen om noen dager. Jeg har tenkt til å bli flinkere på å svare på ukens spørsmål, og å svare på spørsmål hver uke. Så her er ukens spørsmål. Dødsfin skjorte, hvor har du kjøpt den?
Takk for det! Skjorten fikk jeg i julegave, men den er fra Monki. 

Tjener du penger på bloggen? eller er det bare de som er på den andre topplisten der hvor aurora mohn er? Ja, jeg tjener noe penger innimellom. De på toppen av blogg.no lista får jo penger fra blogg.no, men hvem som helst kan tjene penger på sponsorer. Dette har da jeg tjent penger på, også tjener jeg penger på å selge bloggdesign. 

Ønsker du å komme på topplista til hele norge? Jeg er der ofte, men jeg ønsker gjerne å komme høyere opp. Sist jeg sjekket den listen så lå jeg på 184. plass, haha. 

Kan du Lage et innlegg om hvilke julefilmer du liker best? Jeg kan heller anbefale filmene jeg liker best å se i julen i dette innlegget. Jeg vet nemlig ikke om så mange filmer. 


Filmene dere ser på bildene: Notting hill - ikke en julefilm men en film jeg alltid ser i juletider, Hjemme alene filmene og Love Actually. Andre julefilmer jeg vet om er tre nøtter til askepott, reisen til julestjernen, hjelp det er juleferie og polarekspressen. Det går egentlig utrolig mange julefilmer på tv nå, så det er bare å slå på en av kanalene. 

Hvordan fant du ut at kjæresten din var utro? Jeg husker jeg så på videoene av dere og tenkte dere var så søte, så skjønte ikke virkelig ikke hvorfor det ble slutt! Hva sa han når du merket det? Eller sa han det selv? Han fortalte det selv til meg. 

Går du på glemmen? Ja, det gjør jeg!

Hvordan ble du sponset av Sheinside? Jeg bare sendte dem en mail i forbindelse med blogger programmet de har. Det er flere nettsider som har det, også er det faktisk en annen side som kontaktet meg da. 

 
Overdeler fra SheInside

Bra nok svart? Hva lurer dere på til neste gang? 

7 kommentarer

nissan0093

26.12.2013 kl.19:07

kult inlegge fine bilder av deh <3

Ronja Viktoria

26.12.2013 kl.19:28

bra svart! :)

mzforever<3

26.12.2013 kl.21:24

Godt svart! :D

hanne

26.12.2013 kl.22:40

Hvilke julegaver blé du mest fornøyd med, fikk du alt du ønset deg. NOe du ble overasket av ?

hanne

26.12.2013 kl.22:42

Kuult at du er på 2. plass på topplista i fredrikstad da <3

27.12.2013 kl.15:07

Hvordan redigerer du videoene dine? Kan du vise?

line cecilie

27.12.2013 kl.16:27

fine svar :D
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits