Mitt 2013 - mai til juli

Hei hei ♥

I dag har jeg vært og trent og jeg har fått handlet noen småting jeg trenger. Nå er det bare helgen igjen før det er skolestart igjen, men jeg gleder meg faktisk til å starte på skolen siden jeg gleder meg sånn til å se igjen hele klassen ♥ Her er mine høydepunkter fra mai til juli i 2013.  

♥ MAI

Photoshoot i skogen med Sofia ♥ Stod modell for broren min til en skoleoppgave ♥ Frankrike med pappa for å besøke Sara, der vi shoppet masse og spist sykt mye god mat ♥ 17. mai ♥ Det var en utrolig varm månede, så jeg og Ingelin brukte anledningen til å ha det litt gøy med såpebobler og tok bilder. 

♥ JUNI

Vår aller siste dansekonkurranse ♥ familiebursdag i Oslo ♥ Photoshoot og mye tull ute med Ingelin ♥ St. Hansaften ♥ Dekknavnslipp

♥ JULI

Ballong photoshoot med Sofia og Marthe ♥ Grillkveld hos Enya ♥ Hvaler ♥ Malta med familien, shopping, bading, mye kos, den blå lagune og vannscooter. 

Opplevde dere noe gøy i mai-juli 2013? 

Én kommentar

Anniken Moen

03.01.2014 kl.21:52

sinnsykt fine bilder!! hvor redigerer du de? :-)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits