Svarene på spørsmålsrunden del 1

Hei hei ♥

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skole og trening, og jeg lager mat for øyeblikket. Resten av kvelden skal gå til å øve til en prøve, så det blir jo en veldig kjip kveld. Men jeg tenkte å svare på litt av spørsmålsrunden. Det kan hende at den ene delen kommer ut i video. Still også flere spørsmål HER ♥Hvor høy er du? Nå er det lenge siden jeg har målt meg, men sist jeg sjekket så var jeg 1.66. Jeg er hvertfall veldig lav. Jeg skulle ønske jeg var høyere, men så er det også en fordel å være litt lav siden da blir jeg ikke høyere enn alle gutta ;) 

Har du noen gode treningstips for mage, lår og rumpe? Ja, det har jeg faktisk! Mage: situps og planken, lår og rumpe: utfall og squats. Det er også veldig kjekt å bruke treningsapparater som er egnet for disse muskelgruppene. 

Har du noen gode fototips? Jeg har laget en fototips video så dere kan jo sjekke ut den. 

Sminketips? Sminkevideo? Jeg har egentlig ikke noen spesielle tips, men jeg kan godt prøve å få tid til å lage en sminkevideo. Jeg liker en naturlig look best og syns at alle burde gå etter det enn å overdrive alt for mye med sminke. Selv bruker jeg litt foundation så pudderet skal holde, solpudder, blush, mascara og øyenbrynsblyant. 

Du har utrolig fin stil, hvor handler du mest? Tusen takk for det! Jeg handler mest på H&M, Bik Bok, Zara, Gina Tricot, Cubus, Monki, Weekday, Urban også har jeg blitt sponset med litt klær fra forskjellige nettsider som Jollychic og SheInside. Ditt drømmeyrke?
Fashion designer. 

Hva har du mest lyst til å bli når du blir stor? Og hva har du tenkt til å bli? Jeg har mest lyst til å bli en fashion designer og få mitt eget klesmerke, og jeg skal nok bli fashion designer også, men jeg vet jo aldri hvor jeg vil ende opp. 

Beste bloggtips? Ha et fint, ryddig og proffesjonelt design, blogg flere ganger om dagen, store bilder som utfyller innleggsdelen og ta bra bilder. Variering er også veldig fint. 

Favorittblogg? Det må kanskje bli krisssy

Beste merke du vet om? (både sminke og klesmerke/kleskjede) Jeg vet egentlig ikke, jeg tenker ikke på merker når jeg handler. Men det er selvfølgelig en del ting jeg legger merke til når jeg handler sminke eller plagg. Mac sminke er veldig bra, jeg har en calvin klein parfyme som lukter kjempegod og de super flex? buksene fra Bik Bok er helt syyyykt bra. Ellers så vet jeg ikke hva jeg skal svare. 

Hva liker du å gjøre på en fredagskveld? Jeg liker veldig godt og dette gjør jeg mest og: enten ha kosekveld med venner, finne på noe i byen med venner som kino eller cafe, dra på byen og feste eller ha skikkelig jentekveld med snakking, film og godteri (frukt). Hva er ditt motto?
I år er mitt nyttårsforsett-motto: Grip sjansen! Ellers så har jeg som motto: Jeg er født klein, eller jeg er født rar. Ja, noe sånt random. 

Angrer du noen gang på bloggen? Eller har du noen sinne hatt lyst til å slette den, men ikke gjort det allikevel? Haha, nei. Det eneste jeg angrer på er det tette bloggnavnet mitt. 

Hva syns vennene dine om at du blogger? Liker de å bli tatt bilde av? Det er ingen av de som har noe imot den tror jeg, og det er flere som leser den. De bruker egentlig bare å tulle mye med den, kaller meg blogg-Emma og sier ting som: Nei men hvem kommer der aa? Emmasinblogg.blogg.blogg.blogg.blogg.blogg... Og noen er gjerne med på bilder, andre ikke. De fleste har ingenting imot å bli med på bilder som havner her. Om dere lurer på noe mer så spør her eller i spørsmålsrunde-innlegget. Hva syns dere om svarene? 

13 kommentarer

Elise Olsen

15.01.2014 kl.18:50

fine svar :-)

Caroline

15.01.2014 kl.18:54

Bra besvart.

Malinsola

15.01.2014 kl.18:58

kjempebra svart! :)

Frida Catrin Karlsson

15.01.2014 kl.19:17

brae svar:D

martine Bergmann

15.01.2014 kl.19:20

Veldig fine svar!:)

Marita

15.01.2014 kl.19:25

Veldig fine svar. Elsker antrekket ditt på bilde 2 der, sykt stilig :D

Victoria

15.01.2014 kl.20:09

Liker svarene dine :)

E m i l i e

15.01.2014 kl.20:49

fine svar. har selv stilt noen spørsmål :-)

Victoria!

15.01.2014 kl.21:56

brae svar! :)

Tanja

15.01.2014 kl.22:40

Gode svar :) Digger stilen din:)

mzforever<3

15.01.2014 kl.23:04

Ha en fin dag videre :)

Line Cecilie Larsen

16.01.2014 kl.16:04

veldig bra svar! :D elsket buksa di!

hanne

16.01.2014 kl.21:30

Kan du skrive et mennignsfullt innleg en gang? OM mobbing, bruk av pels, dyremisshandling, anoreksia dagens samfunn elller en annen sak du intreserrer deg for. Det hadde vært fint <3
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits