Ukens spørsmål #27

Hei hei ♥

Nå tenkte jeg å svare på ukens spørsmål, også har jeg i tillegg spørsmålsrunden min. Men jeg skal prøve å filme inn resten av svarene på den også blir ukens spørsmål skritflig. 

Hva er vannpipe egentlig? :) Vet hvordan de ser ut og sånn, men hva skjer hvis man bruker det og hva er det i det? er det farlig? Å røyke vannpipe er vel en annen form for å røyke, bare at det er litt annerledes, du røyker jo ikke akkurat fra en sigarett. Om du røyker vannpipe med nikotin så er det like helsefarlig som vanlig røyking, men man kan også røyke med frukttobakk som smaker litt bedre, som jordbær for eksempel.Hei, jeg lurte på om du kunne ha en instagram linkerunde igjen? Det kan jeg sikkert få til, men ikke nå med en gang. Kanskje senere i uka eller neste uke. 

Kan du ta bilder med langermet hvit skjorte inni genseren? Kan du ha skjorta oppi jeans med et belte til? Kan du også ta bilder uten genseren eller løfte den opp så man ser at skjorta er oppi? Hvor mange ganger har jeg ikke fått dette spørsmålet nå? Nei, det gidder jeg ikke. Grav i outfits arkivet mitt hvis dere vil se meg med skjorte osv. 


Skjorte i genser.. Men jeg går ikke engang kledd med skjorte og belte så det gidder jeg ikke.

Du sa for litt siden at du skulle ha en del konkurranser fremover, så kommer det snart en ny? :) Ja, men jeg skal jo ikke ha konkurranse hver månede akkurat heller. De to konkurransene jeg hadde rett før jul ble jeg sponset med, men jeg tenkte å sette i gang en konkurranse der jeg fikser premien selv nå snart. Kanskje det blir en konkurranse om en månede! 

Hvilket program bruker du til headerene? Alltid photoshop til alt. 

Hvordan redigerer du videoene dine? Kan du vise? Med iMovie, det er ikke så mye å vise. Jeg bare klipper bort det jeg ikke vil ha og legger til musikk for det meste. 

Hvordan fikk du til å få hjerte-bokeh av lysene til treet? Link til bokeh guide HER 

Hvilke julegaver blé du mest fornøyd med, fikk du alt du ønset deg. Noe du ble overasket av ? Jeg ble jo selvfølgelig veldig fornøyd med de tingene jeg ønsket meg og egentlig alt også. Nei jeg fikk ikke alt på ønskelista mi, men jeg kan jo bare ønske meg resten til bursdagen min som er om en månede. på MacBooken din, har du 13 eller 15 tommer? 13 tommer. 

Kan du skrive et mennignsfullt innleg en gang? OM mobbing, bruk av pels, dyremisshandling, anoreksia dagens samfunn elller en annen sak du intreserrer deg for. Ja, jeg har skrevet noen utdypende innlegg der jeg deler mine private meninger og tanker, dere kan se mine "dype" innlegg HER (kroppspress, fremstå som perfekt, selvtillit), HER (sex og kroppspress), HER (bra forbilde) og HER (utroskap shit). Jeg tenkte at jeg kanskje skal lage en egen  knapp for de, og jeg kan godt publisere flere slike innlegg. De jeg har linket til begynner å bli en god stund siden jeg har skrevet også. 

Bra nok svart? Er det noe dere lurer på til neste gang? 

Én kommentar

Kristine Frivold

22.01.2014 kl.23:29

Hvor finner du sangene du bruker når du lager video i I movie?
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits