Herlig kveld

Hei hei ♥

For noen timer siden så kom jeg hjem etter å ha vært hos Sara, jeg var nemlig der siden i går kveld. Først dro jeg og Sofia til Enya, og så dro vi videre senere. Jeg og Sara hadde vurdert å dra ut på byen, men det ble til kosekveld hos henne istedet med Kenneth, Ole og Benjamin. Vi så på film og slappet av, og jeg har omtrent ikke sovet i natt. Jeg fikk tatt en del bilder i går, så her er bilder fra hos Enya og så kommer bildene fra hos Sara senere ut på bloggen. 


Sofia og meg ♥


Nora, Erina og Enya ♥


Nora og Ingrid ♥


Meg og Sofia ♥♥


Sofia og Ingrid ♥


Nora og Ingrid ♥

Hadde dere en fin kveld i går? Hva syns dere om bildene? 

5 kommentarer

Frida Catrin Karlsson

26.01.2014 kl.15:18

så heerlige bilder!!

Elin

26.01.2014 kl.16:01

Hei! Så ut som en herlig kveld!

Jeg har vært fast leser av bloggen din lenge, og lurer på om du kunne hjelpe meg med noe. Husker at du for kjempelenge siden hadde et avstandsforhold med en fyr. Jeg har nå nettopp havnet i et avstandsforhold selv. Hva er dine beste tips for å få det til å funke?

Emma

26.01.2014 kl.16:34

Elin: Hei Elin!
Ja det stemmer, det er nesten 2 år siden nå :) Det funket veldig fint for oss med avstandsforholdet, og grunnen til at vi gjorde det slutt var jo aldri det at vi hadde avstandsforhold.
Tips for at det skal funke.. Hmm. Besøke hverandre ofte, vi pleide å møtes nesten hver helg, men det er veldig viktig at man får tid til venner også, det er så kjipt å kutte ut venner fordi man har kjæreste - det er det dummeste man kan gjøre. Spesielt hvis man er i et avstandsforhold og typen har en helt annen vennegjeng enn deg selv. Man vil jo ikke at han skal miste alle vennene sine og bli loner der han bor.
Å ha litt avstand noen ganger kan faktisk være bra, for da ser man ikke for mye til hverandre som gjør at da blir man kanskje ikke så fort lei av hverandre. Men når man er forelsket så er det jo så klart at man vil tilbringe så mye som mulig tid sammen.
Men det vi gjorde da som hvertfall funket: Snakket med hverandre hver dag, sendte nattameldinger hver kveld, møttes i helgene, prøvde å finne på litt ting ute eller noe mer enn å bare sitte inne hele helgen og kun se film f. eks som kan bli til et veldig kjedelig forhold til slutt. Det er jo bare å ha pikniker, dra på turer, gå en tur, dra til shoppingsentre osv :) Også burde man også være litt med hverandres venner for det er jo alltid gøy og da sosialiserer man mer. I tillegg er det viktig med et bra kjærlighetsliv hvis jeg kan kalle det, ikke vær redd for å prøve nye ting og utfordre deg selv litt. Når man ikke ser hverandre så ofte så burde man utnytte hverandre på den beste måten når man møtes hvis du skjønner! Haha, jeg vet altså ikke hvor gammel du er, men hvis du har kommet til det stadiet så bare husk å ha det gøy og så lenge dere er forelsket i hverandre så vil det nok gå bra :)

Daniela Staupe

26.01.2014 kl.17:36

Så fine bilder!!

Elise Olsen

26.01.2014 kl.18:02

herlige bilder!! :)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits