Lørdagskvelden

Hei hei ♥

I dag jobber vi med moteshowet hele dagen, så da har jeg egentlig ikke tid til å gjøre så mye annet. Men jeg har noen flere bilder fra helgen da jeg var hos Sara med Kenneth, Ole og Benjamin, så her er de. 


Søt gjeng! Ole og Kenneth hadde med Mc'ern mat til oss, så det var sykt digg. Hva er vel bedre enn å skeie skikkelig ut med junkfood, godteri og film på en lørdagskveld? Haha. 

Hadde dere en fin helg? Hva syns om bildene? 

3 kommentarer

Linn Therese

28.01.2014 kl.13:55

Må bare takke deg for at du blogger, og tipse deg om å ha et litt avansert passord på blogsoft :-) Min blogg ble hacket i går kveld, og det er ikke noe jeg unner noen! Heldigvis koste jeg meg med å lese blogger da min var nede :-)

Uansett, pass på å ha et litt avansert passord, ønsker ikke at bloggen din skal bli hacket<3 Vil ikke at en av inspirasjonskildene mine skal forsvinne!

Victoria!

28.01.2014 kl.14:31

Så fine bilder! På lørdag var jeg på hyttetur i bursdags besøk <3

Caroline Eidem

28.01.2014 kl.21:26

Så fine bilder! ser koselig ut :)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits