Morgenmenneske

Hei hei ♥

Nå har jeg faktisk bare vært oppe i en time, for jeg våknet ikke før 15.00 i dag. Jeg kan ikke akkurat si jeg er noe morgenmenneske som spretter opp kl. 08 hver helg. I går kveld var jeg hos en i klassen hvor det ble en mer avslappet kveld enn fest. Det var hvertfall koselig og jeg kom ikke så sent hjem i går kveld. 


Bilder fra i går

Hva gjorde dere i går kveld? Hva syns dere om bildene?  

Follow my blog with Bloglovin

3 kommentarer

Vilde

01.02.2014 kl.16:42

Hehe, nei er ikke morgenmenneske jeg heller, men tvinger meg litt opp i helgene for å ikke sløse dem bort - forrige lørdag kom jeg meg ikke opp før halv to og ble utrolig frustrert, haha! Igår hadde jeg jentekveld, var kjempekoselig :) Utrolig flotte og søte bilder! <3

Asbjörnsdottir -

01.02.2014 kl.16:44

Fine bilder! :) Brukte ikke være særlig morgenmenneske jeg heller før, men idag sto jeg opp halv ni. hadde riktignok frisørtime klokka ti, og jeg skulle absolutt ha pannekaker til frokost!

I går var det rett og slett bare blogging og avslapping på meg!

Ida

01.02.2014 kl.18:29

Hadde besøk av ei venninne i gårkveld :D
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits