Costume

Hei hei ♥

Er det to ting blader har god nytte for så er det tidsfordriv og avslapping. Jeg er mer den typen som leser bøker på over 500 sider, men jeg elsker å kunne sette meg ned og nyte et bra moteblad eller interiørblad. Jeg kjøper sjeldent blader selv, men om vi har noen liggende hjemme så tar jeg gjerne en titt for ut av blader så får jeg så mye inspirasjon. Jeg elsker å lese, se på antrekksbilder og lese intervjuer av kjendiser. 

Hvor deilig høres det ikke ut å sette seg ned med en kopp med varm drikke og et bra moteblad? De bladene jeg kanskje foretrekker best er Costume, Det nye og Elle. Jeg tenker selv hvor "stress" det er å dra helt til butikken bare for å kjøpe et blad, men nå trenger dere ikke å bekymre dere over det lengre. På Bladkongen kan du nemlig klikke dine favorittblader rett hjem i postkassen! De selger alle mulige blader, inkludert de jeg liker best og blader som Topp for yngre jenter. Det som jeg liker best med bladet Costume og andre moteblader er variasjonen mellom intervjuer, artikler, tips og kule antrekk. I Costume finner du fine tips om hvordan du kan sette sammen klær og det står om hva som er inn for øyeblikket. Du finner intervjuer av personer som jobber innenfor alt i motebransjen, fra motefotograf til supermodell. Sidene er også spekket med stilrike bilder og det fins massevis av tips om i hvilke butikker du kan finne moteskatter fra alt fra klær til sminke og tilbehør. Har dere handlet på bladkongen før? Hvilket blad er din favoritt? 

7 kommentarer

Ida Stenersen

04.02.2014 kl.13:30

Så smart! :-)

- Line Eide

04.02.2014 kl.14:49

Bladkongen er himmelsk. Klarte aldri å henge helt med når det ble nye blad som kom ut, så det kunne gå mnd før jeg fikk med meg at det var nytt i butikken, og da hadde det allerede vært to nr før den som hadde gått forbi meg. Så takk til bladkongen, henger jeg nå med på alle nr, utrolig takknemlig for at de kommer rett i postkassen! :D

Kamilla Haaland

04.02.2014 kl.16:00

Abonerer på det nye :)

martine Bergmann

04.02.2014 kl.16:51

Har ikke handlet der før nei :/

Ha en fin dag!:)

Vilde

04.02.2014 kl.17:07

Huff, jeg leser magasiner alt for lite, selv om det egentlig er utrolig koselig, og avslappende! Jeg er heller ikke typen som kjøper selv, bare tar de hvis jeg finner noen i huset. Kanskje jeg skal sette meg ned å lese i et magasin ikveld, eller imorgen? :D

Emilie

04.02.2014 kl.18:03

Elsker å sette meg ned med et mote/livsstils blad! Det kombinert med god mat er noe av det beste som finnes!

Camilla Frøhaug Bjørnson

04.02.2014 kl.18:32

Åå, fine bilder <3 Jeg elsker bladet shape up
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits