Stilløse vintre

Hei hei ♥

Vinter. Kulde, snø, frost, slush, ullsokker og skjerf tvinnet flere ganger rundt hodet. Vinteren er dømt stilløs for min del. Dere som sitter og leser dette nå kan vel være ærlige og nikke med hodet der dere sitter, og være enige med meg at jeg ikke er den eneste som pakker meg inn i alt som fins av varme og helst vil ligge i dvale gjennom hele vinteren. Når det gjelder stilen min i løpet av vinteren så føler jeg at den er helt død, flat og ikke minst kjedelig. Jeg pakker meg inn i store jakker, skjerf, votter og lue, og går helst med joggebukser og pappas genser på skolen. Jeg syns Norge kan være så trist om vinteren, og jeg må virkelig gi creds til de folka som orker å kle seg ordentlig om vinteren. Hvordan klarer dere det? 

Jeg får nesten vann i munnen når jeg ser disse bildene. Sommer og stil. Jeg blir helt forelsket i klærne de går med på bildene, og bildene minner meg på hvorfor jeg er så utrolig opptatt av mote og elsker alt som handler om klær. Alle bildene er tatt fra ungdommer som bor i Australia. Australia, tenk hvor deilig det hadde vært og bodd der akkurat nå som himmelen vår er grå og det er vått overalt siden den to-dagers snøen har smeltet. Det er helt utrolig hvor mye jeg gleder meg til sommeren, og mye av grunnen til det er alle planene om antrekkene jeg kan gå med. Vinteren er en venteperiode der du kan hente opp inspirasjon til neste sommersesong, men nå har jeg nok av inspirasjon og jeg vil bare ha sommer NÅ. 

Alle bildene er tatt fra VOT. - følg dem på instagram HER ♥  Det er hvertfall ikke noe tvil om at jeg skal bestille et av de herlige plaggene de selger som dere ser igjen på alle bildene over. Jeg gleder meg så ufattelig mye til å gå med denimshorts, oversized gensere, fargerike klær og massevis av tilbehør. Så kjære vinter, vær så snill og gå fort. Jeg trenger å kunne slippe meg fri igjen, hvis ikke er jeg redd for at vinteren vil sluke hele klesstilen min for godt. 

Hvordan er stilen din om vinteren? Noen som kjenner seg igjen i det jeg skriver? 

7 kommentarer

Victoria!

03.02.2014 kl.21:13

Er helt enig med deg! Og jeg savner sommeren så masse nå... ;-))

Frida Catrin Karlsson

03.02.2014 kl.21:15

stilen min er myye bedre om sommeren!

Kristine Valberg

03.02.2014 kl.21:23

Veldig enig i det du skriver. Stilen min er veldig mye bedre om sommeren! :) Håper den kommer snaaart.

Camilla Frøhaug Bjørnson

03.02.2014 kl.21:51

Åååå, gleder meg sånn til sommeren!

Helena Lam

03.02.2014 kl.22:12

prøver så godt jeg kan å kle meg bra om vinteren, men det er søren ikke lett! vil bare gå i boblejakke og jeans..

Renée Elverhøi

03.02.2014 kl.22:46

Helt enig! :)

Fin blogg du har :)

Victoria

04.02.2014 kl.10:44

Huff, vinteren ødelegger for så mye! Savner å være "stilig" igjen, haha. Prøver så godt jeg kan, men når jeg bare skal på skolen så går det i tights, uggs og en stor genser, haha.
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits