Ukens spørsmål #28

Hei hei ♥

I hele dag har jeg vært på elevrådsmøte som var utrolig deilig å bare sitte og lytte til masse forskjellige folk. Nå er jeg hjemme og jeg skal se den nyeste Arrow episoden og lage litt smoothie. Det er lenge siden jeg har hatt ukens spørsmål, så her kommer spørsmål fra nesten to måneder tilbake. 

Hvor kjøpte du toppen / genseren? På H&M.Hva har du tenk å studere? Jeg søker på TEKO som er en designerskole i Danmark, så jeg håper veldig på at jeg kommer inn der, det er en av mine største drømmer. Om jeg kommer inn så skal jeg studere fashion design. 

Er dere veldig gode venner? Eller er hun med krøllene wannabe deg? Ettersom hun hermer etter klesstilen din og knyter skjorten rundt livet, sann som du gjorde for ikke så alt for lenge siden? Hahahaha, jeg vet ikke helt hva jeg skal si til dette! Ja, vi er gode venner, men hun er absolutt ingen "wannabe meg". Og det var jo ikke akkurat jeg som oppfant å knyte skjorta rundt livet heller. 

Er de (bildene) redigert eller er dere sååå pene i virkeligheten begge to? Hehe, aw! Bildene er bare gjort litt skarpere og lysere, men vi har ikke photoshopet oss penere heller. Tusen takk for komplimentet da hvertfall♥

Husker at du for kjempelenge siden hadde et avstandsforhold med en fyr. Jeg har nå nettopp havnet i et avstandsforhold selv. Hva er dine beste tips for å få det til å funke? Møt hverandre ofte, f. eks 3/4 helger i måneden. Men det er også viktig at begge har tid til vennene sine, så tenk på dette også. Avstandsforhold er jo ikke akkurat det beste i hele verden, men det funket jo (dette var heller ikke grunnen til at vi gjorde det slutt). En veldig fordel med avstandsforhold er at om dere slår opp så slipper dere å "bumpe" borti hverandre i f. eks byen hele tiden.

Hvor finner du sangene du bruker når du lager video i I movie? Jeg bare tar en rolig sang jeg syns er fin, og så søker jeg på youtube: sang tittel + instrumental. Da vil jeg få opp sangen uten at personen synger, også bruker jeg den melodien. 

Skikkelig kule bukser! Hvor er de fra? Takk! Det er faktisk tights og ikke bukser, men de er fra Pull & Bear.


Men eg lurte på om du kunne lage eit gratis design meg litt lyse farger og med sånn side meny, sånne linker som er under headeren til facebook instagram osv ? Det kan jeg sikkert lage en dag jeg har tid. Akkurat nå har jeg masse bestillinger så jeg må bli ferdig med alt det først, og jeg får jo bestillinger hele tiden også (som selvfølgelig er super bra).

Hva slags tråd er bildene festet på? Fotoveggen min er festet på en helt vanlig, hvit tråd. Noe hemp-ish, jeg tok bare en tråd som ikke skulle være så synlig. 

Åh, elsker den rutete jakken/skjorten din, hvor er den fra? Takk! Den er fra Bik Bok, men det er lenge siden den ble kjøpt. 

Gikk du uten bh? Jaa, jeg gikk med korsett. 


Er han (Benjamin) med i den nye reklamefilmen for grandiosa? han ligner vertfall utrolig mye på en i den reklamen! Hehe, nei det er ikke han. Men jeg skjønner godt hvem du mener, og de ligner faktisk litt. 

Er den nye oreosjokoladen god? Ja, men også litt skuffende. Jeg syns den minner veldig om kvikk lunsj melkeplaten. 


Lurte bare på hvor du ser disse seriene?? Tv-serier kan ses på viaplay, laste ned fra piratebay eller bare søk på google om å se det online gratis.

Har du noen gang vurdert å starte med hair extensions? Haha nei, og jeg vil aldri bruke det heller. Helt ærlig så liker jeg ikke extensions, og om jeg ville hatt langt hår så hadde jeg bare beholdt det langeee håret mitt, men jeg vil faktisk ha det kort. 

Hvor er brillene fra? De er fra Cubus.Hva heter fonten i headeren din? Den heter Coneria et eller annet. 

Kan du legge ut video av moteshowet elns? Ja, det skal jeg faktisk få spurt om på tekstilen. Jeg har ikke hørt noe om videoen media skulle lage, men kanskje jeg kan få den nå snart og kanskje legge den ut? 

Hvor har du kjøpt kjolene hen ? Vi kjøpte kjolene våre på ebay.Hva syns dere om svarene? Er det noe dere lurer på til neste gang? 

7 kommentarer

prinsessen

20.03.2014 kl.17:03

Såååå fine bilder! du har en fantstisk blogg.

Masse klemmer fra Prinsessen.blogg. no <3

Gudrun Marie

20.03.2014 kl.18:03

Fine svar :)

LifebyCamilla

20.03.2014 kl.21:18

ENDELIG noen som mener at melkesjokolade med oreo smaker kvikklunsj! Ingen av vennene mine mener det samme, men jeg syns den var skikkelig skuffende :( haha!

Hanne

23.03.2014 kl.11:49

Hei, det er kanskje et litt rart spørsmål, men jeg synes du sminker deg veldig pent <3 Lurte derfor på om du kunne lage en sminkevideo om hvilke produkter du bruker på huden. Jeg har selv prøvd noen produkter nå men føler ikke t noen passer meg :/ - Hilsen Hanne

Emma

23.03.2014 kl.21:20

Hanne: Hei Hanne! Jeg har laget en sminkevideo som kommer ut nå snart, jeg antar i morgen, så da får du se sminkeproduktene jeg bruker :)

Emma

23.03.2014 kl.21:22

LifebyCamilla: Hahahha, den minner veldig om det da siden begge smaker litt sånn kjeks og.. salt? Jeg vet ikke helt, jeg skulle ønske at sjokoladen var mer som milka? sin sjokolade, da hadde den nok vært myee bedre :)

LifebyCamilla

24.03.2014 kl.09:39

Enig! Haha :)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits