de falne englers by

Hei hei ♥

Istad tok jeg turen innom biblioteket med Henriette for å hente en bok jeg har ventet lenge med å lese, nemlig skyggejegerne bok nr. 4 - De falne englers by. Det er kanskje noen av dere som har sett den første filmen "The mortal instruments: city of bones"? Jeg var selv på premieren og møtte noen av kjendisene fra filmen, blant annet Lily Collins og Jamie Campbell Bower♥♥ Men om dere har sett filmen og syns den er bra, så skal jeg love dere at bøkene er enda bedre! De er kjempe spennende, herlige og jeg gleder meg til å lese denne boken. 

Jeg skal sette meg ned og lese litt nå, og jeg vil nok tro at jeg er ferdig med boken innen noen dager. I morgen har jeg også nynorsk tentamen, så derfor kan jeg ikke lese hele kvelden heller. 

Hva syns dere om bildene? Har dere lest noen av skyggejegerne bøkene eller sett den første filmen? 

3 kommentarer

Celine J. Skaar

02.04.2014 kl.16:25

nydelige bilder!

infinitygirls

02.04.2014 kl.17:26

fine bilder! les gjerne bloggen vår og fortell hva du synes ;)

Jannicke

02.04.2014 kl.21:49

aldri lest
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits