ukens spørsmål #29

Hei hei ♥

Her kommer svarene på ukens spørsmål, jeg får en del spørsmål på bloggen så jeg syns det er veldig fint å samle alt i et innlegg. Om det er noe generelt dere skulle lure på så kan dere se i kategorien "ukens spørsmål", så kanskje jeg har svart på nettopp det dere lurer på tidligere. Hvis ikke så er det bare å spørre i kommentarfeltet. 


Hvor har du kjøpt toppen og shortsen? Toppen er fra Pull & Bear og shortsen er fra H&M.

Hvor redigerer du bildene dine? Jeg redigerer alltid alt i photoshop CS6.

Kan ikke du lage en video/innlegg om hvordan du tar bilder der du kan kaste på håret og ennå få det til å være fint? :) Vil så gjerne vite det, har prøvd så lenge! Hehe, det kan jeg prøve å få til etter påskeferien! Jeg kan jo lage en video der jeg viser dere hvordan man får til fine póser på bilder. 

Hvor har du kjøpt koppen hen? Den koppen er faktisk fra nille, og jeg har matchende tallerkner og skåler og de er bare helt super nydelige. kan du lage en videoder du viser hudpleie produktene du bruker morgen og kveld?
Jeg bruker egentlig ikke noe hudpleie produkter annet enn at jeg sminker meg og tar bort sminken med sminkeservietter. Om dere er på jakt etter helt ren hud så har jeg ikke noen tips til å få det siden jeg bare er heldig og har det naturlig. 

Bruker du en annen bildeopplaster siden de er så rågod i kvaliteten? Hva heter den? Nei, jeg bruker bare den vanlige bildeopplasteren til blogsoft. Bildene mine blir bare så bra kvalitet fordi jeg tar bra bilder og redigerer dem bra. 

Er det du som har tegnet de tegningene? i så fall. WOW Aw, takk! Ja det er jeg som har tegnet de, men de er ikke mine beste tegninger heller, hehe. Kan du vise hva du kjøpte? Innkjøpet til bursdagsfeiringen min var jo bare mat og alkohol, så jeg tror ikke det er så interessant for bloggen min. 

Hva heter den første sangen i videoen? Den første sangen i DENNE videoen heter Mmm yeah av Austin Mahone.

Hvilken klokke bruker du? Jeg bruker en gullklokke fra CMYK. 


Hva synes du om å gå påbygg? Jeg syns det er veldig greit. Norsk i år er ganske vanskelig og slitsomt i og med at det er 10 timer med norsk i uka. Men siden jeg har en super klasse og den herligste vennegjengen så trives jeg veldig godt. Jeg er også veldig glad for at jeg har scenografi og kostyme som valgfag fordi da får jeg avbrekk i uka, mens de andre i klassen har nesten helt vanlige fag som fysikk, matte og kultur og kommunikasjon, så de får jo ikke helt koblet av som vi gjør når vi får sitte og sy og male. 

Hvordan er opptaksprøven? Jeg måtte sende med tre tegninger jeg har tegnet tidligere, jeg skulle tegne fire nye antrekk til to inspirasjonsbilder og til slutt skulle jeg ha med en søknad der jeg skrev litt om meg selv. En veldig grei opptaksprøve. 

Hvor fikk du tak i de brillene? De er fra ebay, det er bare å søke på "round sunglasses" så skal nok noen like komme opp til rundt 30 kr. Hva syns dere om svarene? Er det noe dere lurer på til neste ukens spørsmål? 

5 kommentarer

Emilie-Therese

15.04.2014 kl.13:56

Bra svart :)

15.04.2014 kl.14:10

wow,du virker å være sikker på deg selv. "jeg tar så bra bilder og redigerer de bra.."

....
Gode svar :) Hvordan fikk du photoshop? Hørte det med som program på en linje du har gått på skolen, har du kjøpt det eller lastet det ned?

jentamotverden

15.04.2014 kl.15:06

bra svart :D

god påske

Emma

15.04.2014 kl.17:39

Anonym: Hva annet skal jeg svare? "Jeg tar elendige bilder og redigerer dem kjempe dårlig, derfor blir bildene mine bra". Haha, tenk deg litt om neste gang! Og ja jeg er også veldig sikker på meg selv, takk gud for at jeg har bra selvtillit :)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits