tryvann 2014

Hei hei ♥

I dag har jeg tatt det veldig med ro siden jeg er så sliten etter tryvann som var i helgen. Jeg er dekket med sår og blåmerker og er rett og slett bare sliten, men jeg har virkelig hatt det helt super på tryvann og det var virkelig et minne for livet. Det var utrolig bra stemning i bussringene og skikkelig koselig i vanland, og jeg måtte på så mange kjente der, og bare slo av en prat med mange andre randome russ. Her er noen flere bilder fra tryvann. 


Meg og Kris ♥ meg og Ole


Marcin og meg ♥ meg og Line


Madelen, meg og Line ♥ meg med den digre popcorn ballongen som jeg og Ole fikk lånt litt, vi spurte også om vi kunne få den, men det kunne vi absolutt ikke, haha.


En video fra tryvann ♥

I morgen er det russedåp på skolen, og helgen vår starter allerede på onsdag siden vi har masse fri, så derfor blir det nok russefeiring og kos denne helgen, dette blir nok en så bra tid♥

Skjer det mye gøy hos dere for tiden? Så ikke Tryvann bra ut? 

Én kommentar

LifebyCamilla

28.04.2014 kl.21:10

Her skjer det stort sett bare eksamenslesing om dagen, dessverre! Hehe, kos deg i russetiden :-)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits