da hoppet jeg i havet

Hei hei ♥

Gjett hva jeg nettopp har gjort! Jeg tok imot den idiotiske utfordringen på facebook og hoppet i havet. Det var iskaldt, men jeg hadde heldigvis på meg våtdrakt og redningsvest, så da slapp jeg å drukne. Kvelden min i dag skal gå til å øve til naturfag fremføringen som jeg skal ha i morgen, og jeg skal stå på skikkelig så jeg kan få en bra karakter på den. 

I og med at jeg har hatt mye å gjøre i det siste så blir jeg selvfølgelig sliten, spesielt når skolen blir kombinert med russefeiringen. Jeg har også begynt å bli syk nå, men det hindret meg ikke i å hoppe i havet forde, hehe. 

Hva syns dere om bildene? Har dere tatt utfordringen om å hoppe i havet? 

3 kommentarer

Martine

08.05.2014 kl.18:53

Fin blogg! Ja, jeg hoppet i havet for 3 dager siden, heldigvis varmt så har ikke blitt syk;) Hadde satt pris på om du hadde sjekket ut bloggen min!

Sølvi Birgitte Wærness

08.05.2014 kl.19:04

Fine bilder! ;) Nå blir du nok dårlig sånn som jeg er nå :P Jeg også hoppet i havet, noe som jeg angrer på. Sterk forkjølelse...

Frida Andersen

08.05.2014 kl.22:14

Fine bilder! Åherregud, hadde aldri bada i det kalde vannet nå, haha så du er tøff!
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits