russebesøk og halsbetennelse

Hei hei ♥

I dag dro jeg og en del flere til ungdomsskolen og besøkte de gamle lærerne våre, og noen skulle også ta småsøsknene sine og spylte de ned med masse gørr. Det var veldig hyggelig, og vi fikk sett litt mer av den nye ungdomsskolen, den jeg gikk på er nemlig revet nå. Nå ligger jeg og slapper av med tv-serier på skjermen, og jeg tror jeg har fått halsbetennelse nå. Jeg er utrolig sliten, en mandel har hovnet helt opp og det er veldig plagsomt og ikke minst vondt når jeg svelger. Det var også noen som lurte på om jeg kunne ta litt annerledes og nye bilder på bloggen, og jeg skal prøve å få bloggingen til å bli bedre så fort russefeiringen er over. Det er nemlig ikke så mye å blogge om når jeg kun går med russebuksa hver dag, men i morgen skal jeg i det minste ha med kameraet på skolen for å gjøre et skoleprosjekt, så da kan dere nok få se noen spennende bilder fra den oppgaven. 

Hvordan har deres dag vært? Hva syns dere om bildene? 

4 kommentarer

Mathias Folke Nordby

12.05.2014 kl.18:48

Stilig du :D <3

Håper helgen din har vært bra ! :) og ønsker deg en fin uke :D <3

Astrid

13.05.2014 kl.16:06

Veldig fine bilder :)

Anja

13.05.2014 kl.17:02

Nydelige bilder! Håper du blir bedre, ha en fin dag :)

Jannicke

13.05.2014 kl.20:59

så fine bilder du har emma hvordan får du så bra kvalitet eller redigerer du dem i såfall hva bruker du til det jeg klarer ikke få så fine bilder som deg
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits