sommerkos

Hei hei ♥

I dag har jeg slappet av maks, jeg har lest, badet, og sittet på terrassen med Sofia i den stekende sola. Vi smeltet sjokolade som vi hadde med jordbær, og jeg har hatt den beste sommerfølelsen i hele dag - egentlig den siste uken også.  Til tross for feriemoduset så gjenstår det fortsatt en til eksamen, men ingen aner når vi blir trekt opp. Vi kan bli trekt opp i morgen eller den siste uken før sommerferien, og det er litt frustrerende i og med at jeg bare vil bli ferdig med den så jeg kan stille meg helt inn for ferie. 

Så det ikke godt ut? 

4 kommentarer

Marte

03.06.2014 kl.21:19

Fine bilder :) Det så kjempegodt ut med jordbær i sommervarmen! Lykke til med eksamen :)

Ingebjørg Foss

03.06.2014 kl.22:30

Det så deilig ut :-)
det så utrolig godt ut!

Dorthea Olsson

04.06.2014 kl.09:15

Så koselig! Selv så vet jeg ikke om jeg kommer opp til eksamen. Kom ikke opp i skrivftelig, men kan komme opp i muntlig.. Elsker toppen forresten, hvor er den fra? :)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits