ukens spørsmål #30

Hei hei ♥

I dag la jeg meg ute på solsengen for å lese og sole meg, men tror dere ikke at de stygge skyene dekket sola fem minutter senere... Derfor har jeg bare slappet av inne i dag og lest, og det har vært utrolig behagelig samtidig som dagen har gått veldig fort unna. Nå er det en stund siden jeg har svart på "ukens spørsmål", så her kommer svarene på hva dere har spurt om i det siste. 


kan jeg få linken til denne hatten? Link til hatten får dere HER. 

Elsker toppen forresten, hvor er den fra? Den er fra Pull & Bear


hva heter skriften på headeren din? Den heter Coneria.

Er du helt naken? Hahaha, jeg får så morsomme spørsmål imellom. Selvfølgelig spradet jeg IKKE naken rundt i nabolaget, jeg hadde på meg klær men tok bare ned stroppene på toppen og bh'en min da jeg tok disse bildene.


tar du alle bildene selv med selv utløser eller er du med noen? Jeg tar bildene mine for det meste selv, men noen ganger får jeg også mamma eller søsknene mine til å ta bilder av meg.

Så fine å lyse farger det var på bildene! Har du redigert dem? Jeg redigerer ikke bildene mine så mye, jeg bare gjør de litt skarpere og justerer noen ganger på lyset. Men det er ikke nødvendig om man bare stiller inn kameraet riktig, da blir bildene lyse og fine av seg selv. 

æ så utrolig fine! er det ikke vanskelig? Hehe, takk! Disse kostymene lagde vi ikke fra bunn da, toppene har jeg fra før av men strutteskjørtene sydde vi. Jeg har jo sydd masse klær på skolen og lært utrolig mye, og det er ofte vanskelig når vi lærer men enklere etter jo mer vi lærer. 


Hvor kan man kjøpe slik du har i panna? Den var drit kul :-) / Hva har du i panna? Det var kult hvertfall Det heter bindi, og om dere søker på det på ebay så kommer det opp i mange forskjellige varianter. 

Å så fine solbriller! elsker deeeem. Selges de forsatt på cubus tror du? Det vet jeg ikke, men jeg kjøpte dem rett før russetiden tror jeg så det kan godt hende.


Når kommer innlegget om "hvordan du tar bilder der du kan kaste på håret og ennå få det til å være fint" som du lovet? Jeg har faktisk laget hele videoen, jeg må bare laste den opp på youtube. Jeg har faktisk mange flere videoblogger enn denne som jeg også skal legge ut. Jeg har fri fra skolen frem til fredag så da har jeg masse tid til å legge ut videoer. Jeg kan jo satse på at denne videoen hvertfall kommer ut i morgen. 

Hvor har du kjøpt toppen og skjørtet? Toppen er fra Bik Bok og skjørtet er fra H&M.


Hvilket kamera bruker du egentlig? Og hvilket redigeringsprogram? Jeg bruker canon eos 600d + 50 mm linse 1.4, og jeg bruker photoshop cs6.

Hvordan fikk du photoshop? Hørte det med som program på en linje du har gått på skolen, har du kjøpt det eller lastet det ned? Begge deler! På skolepcen fikk jeg det gratis fra IT-avdelingen, og på min mac så kan dere skaffe dere photoshop HERFRA. 

han blonde var veldig kjekk ;) Hva heter han til etternavn ? Hehe, det får være et mysterium! Han er kjæresten til søsteren min, så han er desverre opptatt ;))

Bra nok svart? Lurer dere på noe mer til neste gang? 

6 kommentarer

Andrea Ramstad Aatlo

08.06.2014 kl.21:15

Så pen du er, veldig rent ansikt!

Ida Vinda

08.06.2014 kl.21:23

Bra svart!! Elsker ukens spørsmål!! Du er så utrolig pen og har en fin stil!!

Oda Andersen

08.06.2014 kl.21:23

Kjempefine svar! Kos deg videre i kveld:)
kjempebra svart! og ikke minst fine bilder :D

Victoria!

08.06.2014 kl.23:04

Bra svart, og kjempe fine bilder! ;-))

Malinsola

13.06.2014 kl.20:42

veldig bra svart! nydeligee deg som alltid!
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits