oreo og zombier? - sponset video

Hei hei ♥

Dere husker kanskje at jeg skrev om oreo sin nye kjeks, oreo double, og reklamen deres "oreo lick for it" for en måned siden? Hver uke siden det har det kommet ut en ny video der guttene i reklamen må avgjøre flere valg ved å utfordre hverandre til et lick race. Nå har den siste videoen kommet ut, og denne gangen må guttene kjempe om hvem som har størst hjerne fordi en gruppe zombier er på vei til å spise dem. Men er det virkelig hjernene deres de vil ha? Det finner dere ut av i videoen under. 


Jeg syns denne serien med oreo-reklamer har vært veldig morsomme, og jeg er vel ikke den eneste som tenkte på walking dead da jeg så denne siste videoen? Haha. I går da jeg var på kino dukket også en av oreo lick race videoene opp under reklamen, og jeg hørte fra publikum at det var mange som kjente igjen oreo sin nye reklame og ikke minst syns den var veldig morsom. Om dere vil lage deres eget lick race så kan dere fortsatt sjekke ut siden til oreo HER.

Hva syns dere om den siste oreo lick for it utfordringen? Liker dere oreo?

Sponset innlegg

3 kommentarer

Ingrid

21.07.2014 kl.13:35

Har ikke sett reklamen :p

Emilie

21.07.2014 kl.15:57

Vittig!
Elsker oreo<3
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits