enkle & sunne frokost tips

Hei hei ♥

Er det noe jeg fort kan bli lei av så er det å spise det samme til frokost hver dag. Nå som jeg flytter ut for meg selv skal jeg helt klart ta til meg enklere men også sunne frokoster, så kanskje det til og med blir litt mer om mat fremover på bloggen min. Her er hvertfall noen enkle og litt sunnere frokost tips, dette er frokosten min i dag og fra i går. Jeg er ikke en veldig storspiser om morgenen så da er det kjekt med noe enkelt. ♥ Smoothie laget av bringebær, blåbær og frokostjuice. Jeg elsker smoothies og det metter også litt ekstra. ♥ Eplebåter med kanel, denne smaken minner meg om eplekake og det er utrolig godt og kan brukes som kjempe enkel snacks.

♥ Boller, som egentlig ikke er sunt, med brunost. Dette spiste jeg mye som barn så det var så godt og spise det igjen. ♥ Bananyoghurt, også et barndomsminne og noe jeg aldri går lei av til frokost eller mellommåltid. ♥ Smoothie laget av bringebær og frokostjuice, mmm.

Har dere noen frokost tips til meg? Så det ikke godt ut? 

5 kommentarer

Oda- besøk gjerne bloggen min

08.08.2014 kl.16:56

Høres deilig ut! Ha en fin kveld:)

Caroline

08.08.2014 kl.17:26

åhhh nam!

RebeccaHasselgard

08.08.2014 kl.21:51

Flotte tips! :)

krist.in

09.08.2014 kl.14:14

mm, så herlig ut! jeg går alltid lei av å spise det samme flere ganger på rad, kanskje jeg skal prøve ut eplene, så godt ut :)
det så godt ut :D
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits