på tide å ta ned bloggen fra hyllen

Hei hei ♥

Da er det endelig på tide å ta ned bloggen fra hyllen og starte å blogge regelmessig igjen. Jeg fikk internett for noen dager siden, men jeg har hatt litt å gjøre de siste dagene. Jeg startet på skolen på mandag, og skolen er helt utrolig fin og intrykket fra klassen er at de virker som en kjempe koselig gjeng med dansker. Det er kun jeg og en jente til i klassen som er norske. Vi jobber med et prosjekt på skolen nå om designere, og i går kveld var vi hos en i klassen som heter Nicolai og spiste og bare koste oss. Jeg har laget en video som kommer i dag eller i morgen der jeg snakker mer om de siste dagene.

Rett før jeg dro til Danmark og flyttet fra mitt kjære hjemland, så var jeg ute og spiste med mine beste venninner, jeg savner allerede den herlige gjengen♥ Vi tok bare en pizza på peppes, helt klart verdt det fordi pizzaen der er helt himmelsk og dessuten var kelneren veldig kjekk, haha. Etterpå gikk vi bare litt rundt i parken og knipset litt bilder. 


Line, Marlene, Marthe, Sara og meg♥♥


Nå er jeg i leiligheten og bare slapper av, musikken er på og hodet mitt er helt ømt. Der hvor jeg parkerer sykkelen min utenfor stanger jeg nemlig alltid i taket med hodet, dette skjer omtrent hver dag. Haha, jeg begynner å bli passe lei nå og jeg har sikkert allerede mistet nok hjerneceller. 

Jeg håper dere har det fint hvor enn dere er i verden nå, og nyt høstdagene! Jeg personlig elsker høsten fordi da blir luften så frisk, trærne sprenger over med flotte farger og det er heller ikke for varmt om dagen. Ahh, jeg nyter virkelig dagene her i Danmark!

Hva har dere drevet med i det siste? Hva syns dere om bildene? 

3 kommentarer

Ida Vinda

05.09.2014 kl.17:13

Skole for det meste på meg! Endelig begynnt å komme inn i rutiner! Fine bilder! Gleder meg til å se mer av hvordan du har det i Danmark! Håper du koser deg!

Oda

05.09.2014 kl.17:36

Gleder meg til å følge med bloggen nå! Fine bilder! Ha en fin fredag videre:)

Lene Litsheim

05.09.2014 kl.21:54

Så koselig! Fine bilder av dere :)

Jeg har nettopp flyttet til Tromsø og begynt på nye studier! Følg gjerne med på bloggen min om du vil :)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits