en smak av hjemme, sponset video

Borte bra, hjemme best. Hvem har vel ikke hørt dette sitatet før? Men det er jo sant. Nå som jeg har flyttet hjemmefra og ikke minst til Danmark, så merker jeg savnet etter ikke bare familien min, men også småting som norske matvarer og norsk godteri. Det er også litt ironisk at de har de store matbutikkene her i Danmark, men vanlig halvt-grovt brød? Nei, det er det umulig å få tak i noen steder.

Freia har laget en ny reklamefilm nå som handler om at selvom man bor langt borte, så fins det alltid små ting som for eksempel freia melkesjokoladen som minner oss om hjemme. Smaken av freia melkesjokolade smaker ikke bare glede, men som de selv sier, "et lite stykke Norge". Jeg skulle virkelig hatt noen plater her i Danmark nå, det er utrolig rart at vi kan savne så små ting som sjokolade. Jeg syns reklamefilmen var veldig fin og dere kan se den under bildene. Hva syns dere om reklamefilmen? Noen flere enn meg som liker freia sjokolade? 

Sponset innlegg

7 kommentarer

ingridharkestad

14.09.2014 kl.19:10

Åh, fikk lyst på sjokolade, haha!

Marthe

14.09.2014 kl.19:26

Åå som jeg savner sjokolade haha! Jeg sluttet å spise snop/sjokolade klokken klokken 12 på nyttårsaften i år, og har bare hatt en liten pause i sommer da jeg var i USA.

Jaja sitter her med vannflaske og nøtter jeg :)

Ann-Elin

14.09.2014 kl.21:26

Kjenner meg så igjen fra jeg bodde i Wien. Da savna jeg blant anna salt lakris og norsk brød. Nå som jeg har flytta hjem savner jeg jo en del fra Wien og da, haha.

Tomine Johanseen

14.09.2014 kl.23:15

ååå! Jeg er helt avhengig av sjokolade!

elsker frisyren din! hvordan ser den ut bak? og hvordan lager man den?

Ida Vinda

15.09.2014 kl.08:38

Viss jeg hadde flyttet til utlandet hadde jeg også savnet sånne små ting en får tak i alle norske matvarebutikker! Spesielt melkesjokolade;)

Martine

15.09.2014 kl.20:33

Takk, nå fikk jeg lyst på sjokolade, hahahahah <3 Tulla, eller ikke egentig <3 <3 Men ja elsker freia sjokolade <3
så stilige bilder! :D
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits