herning sentrum

Hei hei ♥

De siste timene har jeg fikset og ryddet i leiligheten min til "appartment touren" som kommer ut på youtube og bloggen. Jeg har fylt på med mer pynt og detaljer nå, og jeg syns det bare blir mer og mer hjemmekoselig. Jeg har også hatt mye å gjøre de to siste dagene, har jobbet en del med designbestillinger som hvem som helst kan bestille av meg, les om det på "diverse" på menyen min. Jeg tok noen raske bilder i gågaten i dag da jeg var og handlet, så her er de. 

På denne måten kan dere kanskje få et litt bedre inntrykk av byen jeg bor i! Det er utrolig koselig her, og jeg bor nesten i gågaten. Danmark er et veldig hyggelig land med behagelige ikke-bratte-bakker å sykle i, haha, stoore matbutikker eller supermarkeder som jeg kaller det, og veldig herlig mennesker. 

Hva har dere gjort i dag? Hva syns dere om bildene? 

4 kommentarer

emmalu

18.09.2014 kl.20:26

Så fine bilder! :) Og bloggen din er utrolig fin

Oda- besøk gjerne bloggen min

18.09.2014 kl.20:31

Herning virker som en koselig by! Ha en fin kveld:)

Kine M. Karlsen

18.09.2014 kl.20:52

så fine bilder , flink du er :)

Ingrid

18.09.2014 kl.21:00

Ser veldig koselig ut :)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits