pure new york, sponset video

Magen er mett, men jeg sitter igjen med en brent ettersmak av pizza. Er det så rart om jeg da sikler etter herlig pizza fra peppes når jeg ser den nye reklamen til deres "pure new york pizza"? Det er ikke noen tvil om at pizzaen fra peppes er den beste i verden, og jeg er så utrolig lei meg når jeg sitter her i Danmark og de ikke har Peppes i Herning... Jeg fikk heldigvis nyte den herlige pizzaen da jeg var på peppes med venninnene mine rett før jeg dro hit.

Pizzaserien Pure new york består av tynne og luftige pizzaer, og toppingen ser utrolig fristende ut. Blir dere også fristet nå så har jeg en gladmelding om at de har 50 kr i rabatt om dere kjøper en pizza fra denne serien + 1,5 l mineralvann. Reklamevideoen kan dere se under bildene mine.

- Dere kan også brette Pure new york pizzaene, akkurat slik som newyorkerne liker det! I motsetning til denne brente pizzaen på bildene, haha. Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne bestille pizza fra peppes hjem til døren hver dag enn å lage min egen mat. 

Har noen av dere prøvd ut den nye pizzaserien? Så det ikke godt ut med pizzaen på videoen?

sponset innlegg

Én kommentar

cheerchrissy.blogg.no

26.09.2014 kl.21:09

ååå nam
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits