jeg trenger tid.

Jeg har ikke blogget på 11 dager. Det vet jeg godt. Men jeg har rett og slett ikke orket, ikke hatt motivasjonen der. Vinteren er på vei og jeg har heller ingen kamerastativ. Hvorfor jeg har denne bloggen i utgangspunktet er for å få ut det jeg vil dele med verden av min hverdag, tanker, men ikke minst å få vist min lidenskap for mote og klesstil gjennom bloggen. Det er utrolig vanskelig å få til alt når jeg nå bor i Danmark, bor alene, ikke har det riktige utstyret og jeg bruker den meste energien min på studiene. Når jeg endelig kommer hjem fra skolen, syklende og utslitt, frister det de fleste dagene å bare lage mat og så krype under dyna. 

Jeg har alltid hatt bloggen oppe og gå. Jeg har faktisk aldri tatt en ordentlig pause. Men nå tenker jeg kun at jeg trenger tid. Jeg trenger mer motivasjon og energi, og akkurat nå ligger den lille motivasjonen jeg har alle andre steder. Jeg skal klare meg gjennom skolen, jeg vil lære meg dansk, jeg vil bli kjent med nye folk og feste og ha det gøy så mye som mulig, og ikke minst så vil jeg fortsette å drive med youtubekanalen min. Jeg må ærlig innrømme at blogging er sinnsykt kjedelig nå, og det å lage youtubevideoer er utrolig gøy. På youtube er jeg nemlig ikke like avhengig av å poste noe hver dag, det går fint å legge ut en video hver 1-2. uke. Følgerne mine er der fortsatt, og jeg har dessuten mange flere følgere der enn på bloggen. Jeg er nok kanskje litt lei av blogging etter å ha hatt bloggen min siden 2009.

Jeg tror det kommer noen flere innlegg fra meg denne uken. Noen mer tenkende innlegg og så har jeg (selvfølgelig) noen flere videoer jeg gjerne vil dele med dere. Dere må gjerne følge kanalen min på youtube om dere ikke allerede gjør det ♥HER♥ Jeg skal også få tenkt på om jeg vil ta meg en ordentlig pause fra bloggingen, og flere oppdateringer om det kommer nok til uka. Ellers så håper jeg alle har en fin høst. Dette er den siste dagen i min høstferie og jeg har vært hjemme i kjære Norge. Det var utrolig godt og komme hjem og være med familien. 

Noen som kjenner seg igjen i å miste motivasjonen til noe? 

10 kommentarer

Oda Andersen

19.10.2014 kl.15:09

Skjønner godt at du trenger en liten pause! Ta den tiden du trenger, så blir nok alt bra! Lykke til videre med skolen og ha en finfin søndag:D

Emma

19.10.2014 kl.15:43

Oda Andersen: Tusen takk for det, og ha en fin søndag du også! :D

Lene Litsheim

19.10.2014 kl.15:51

Det er godt med pause av og til! Håper alt står bra til i fine Danmark og at du har det godt :)

Rikke Holm Andersen

19.10.2014 kl.16:37

Det er viktig med en pause i blant! Jeg har selv tatt en pause fra bloggen, rett og slett fordi jeg ikke har energien og heller ikke motivasjonen til å poste noe hver eneste dag. Har gått litt mer over til youtube som deg fordi der kan jeg laste opp når jeg vil og så ofte jeg vil :) Håper du har en flott dag :D

parkandmee

19.10.2014 kl.21:46

absolutt! Kjenner meg så godt igjen i det du skriver Emma!

walking disaster

20.10.2014 kl.14:08

Kjenner meg godt igjen! Så utrolig pen du er :)

Sarah Berg

24.10.2014 kl.16:36

Haha, ja jeg kjenner meg veldig godt igjen. Etter jobb så legger jeg meg i senga for å slappe av litt, men ender ofte opp med at jeg sover et par timer (eller sover bort hele dagen..) Men har ikke mye energi til å gjøre så mye annet. Tror det er ganske vanlig når man går fra sommer til et så dårlig vær som vi har nå (iallefall i Norge)! Men syns du er flink likevel! Liker bloggen din :-)

Helene

24.10.2014 kl.18:38

ÅÅ, kos deg! Håper du er fort tilbake på bloggen, følger bloggen og youtube kanalen din:) Liker begge dela !<3

Emma

07.11.2014 kl.15:03

Helene: Tusen takk, så hyggelig å høre! :D

Emma

07.11.2014 kl.15:03

Sarah Berg: Ja huff.. Takk for det! :D Håper vinteren går fort også da, hehe!
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits